RTU aicina vidusskolēnus sekot inženierzinātņu studentiem

24. februāris, 2015
.
.
.

Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) aicina vidusskolēnus līdz 5. martam pieteikties dalībai projektā «Seko studentam», kas sniedz iespēju vidusskolēniem pavadīt dienu kopā ar RTU studentiem un iepazīt studiju dzīvi.

10.–11. klases skolēni aicināti projektā piedalīties pavasara brīvlaikā no 16. līdz 20. martam, savukārt 12. klases skolēni – nedēļu vēlāk – no 23. līdz 27. martam.

Projekta laikā vidusskolēni varēs izvēlēties interesējošo RTU fakultāti un studiju programmu un sekot kāda studenta gaitām lekcijās, laboratorijas darbos, semināros, praktiskajās nodarbībās un bibliotēkā. Piedaloties projektā, skolēni varēs iepazīties arī ar plašajām ārpusstudiju aktivitātēm — sporta komandām, kultūras kolektīviem, RTU Studentu parlamentu, kā arī apskatīties RTU dienesta viesnīcas.

RTU pirmā kursa students Arnis Kalniņš pērn «Seko studentam» projektā piedalījās, lai uzzinātu vairāk par studijām  Enerģētikas un elektrotehnikas fakultātē (EEF). «Lai arī māsa ir RTU studente un bija informējusi par studiju iespējām RTU, tomēr man bija būtiski aprunāties tieši ar mani interesējošās fakultātes studentiem un redzēt, kā notiek studijas. Biju iecerējis studēt EEF, un, kaut arī man skolā bija labas atzīmes eksaktajos priekšmetos, nebiju pārliecināts, vai tikšu galā ar sarežģītajiem studiju priekšmetiem. Diena kopā ar RTU studentu mani iedrošināja,» saka A. Kalniņš.

Dalībai projektā «Seko studentam» skolēni var pieteikties, aizpildot pieteikuma anketu: http://ejuz.lv/skolensseko2015. Vairāk par projektu iespējams uzzināt mājaslapā http://sekostudentam.rtu.lv/.

RTU Mārketinga projektu nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

24. februāris, 2015 plkst. 12:43

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi