Ziņas

«RTU Liepāja» aicina pieteikties zinātniskajai konferencei par sociālo atmiņu

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Liepājas akadēmija («RTU Liepāja») aicina zinātniekus un studentus līdz 12. maijam pieteikties 27. starptautiskajai zinātniskajai konferencei «Sabiedrība un kultūra: Sociālā atmiņa un mūsdienas», kas RTU Liepājas akadēmijā norisināsies 30.–31. maijā. Konferencē tiek gaidīti referāti par sociālās atmiņas pētījumiem visdažādākajās jomās, un konferences mērķis – veicināt zinātnieku diskusijas un savstarpējo kontaktu veidošanu, radot augsni starpdisciplināriem un inovatīviem pētījumiem nākotnē. 

26. aprīlis

Aicina sievietes uzņēmējas pieteikties starptautiskai lauksaimniecības un pārtikas nozares biznesa atbalsta programmai

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Zinātnes un inovāciju centrs aicina jaunās uzņēmējas līdz 24. maijam pieteikties biznesa atbalsta programmai «Empowering Women in Agrifood» (EWA), kuras mērķis ir novērst dzimumu nevienlīdzību lauksaimniecības un pārtikas nozarē. Programmā tiks uzņemtas desmit Latvijas uzņēmējas, bet kopā tiks atlasītas 120 kandidātes 12 valstīs. 

26. aprīlis

RTU tālākizglītības kursos piedāvā iegūt zināšanas par mākslīgā intelekta izmantošanu uzņēmuma IT struktūras aizsardzībā

Interesenti, kuri vēlas iegūt zināšanas un praktiskās iemaņas kiberdrošības jautājumos, ir aicināti no 8. maija līdz 3. jūnijam divas reizes nedēļā piedalīties Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) rīkotajos tālākizglītības kursos par kiberdrošības pamatiem un mākslīgā intelekta lietošanu uzņēmuma informācijas tehnoloģiju infrastruktūras aizsardzībā. Kursi notiks attālināti, un, tos sekmīgi beidzot, būs iespējams iegūt RTU apliecību par tālākizglītību. Pieteikšanās kursiem – līdz 30. aprīlim. 

25. aprīlis

Universitāte