RTU aicina sportistus pieteikties īpašajām budžeta vietām

27. maijs, 2015
.
.
.

Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) aicina Latvijas sportistus pieteikties studijām RTU, izmantojot īpašās budžeta vietas. 2015./2016. studiju gadā konkursa kārtībā tiks piešķirtas 20 budžeta vietas sportistiem, kuri uzrādījuši augstus sasniegumus konkrētā sporta veidā, kā arī guvuši labas sekmes mācībās vai studijās.

RTU īpašās budžeta vietas sportistiem varēs izmantot studijām 1. līmeņa augstākās profesionālās izglītības (koledžas) studiju programmās, bakalaura vai maģistra studiju programmās.

Kandidātam jāatbilst šādiem nosacījumiem: vismaz piecus gadus konkrēta komandu sporta veida spēlētājs; Latvijas izlases kandidāts vai Latvijas izlases dalībnieks individuālajos sporta veidos; vidējā atzīme ne zemākapar 7,0 iepriekšējā izglītības līmenī; aktīva iesaistīšanās atbilstošo sporta federāciju rīkotajās aktivitātēs. Nolikums pieejams šeit: http://ej.uz/8hfi.

Lai kandidētu uz RTU budžeta vietu, lūgums līdz 12. jūnijam atsūtīt dokumentu kopijas uz e-pastu , vai arī nodot tās darba dienās no plkst. 9 līdz plkst. 17RTU Sporta centrā, Ranķa dambī 24a, Rīgā. Dokumentu oriģināli jāuzrāda,ierodoties uz pārrunām, kas tiks organizētas ar kandidātiem.

Iesnieguma forma pieejama šeit: http://ej.uz/67e7.

Vidējās izglītības iestāžu absolventiem jāpievieno atestāts, bet tiem, kuri absolvēs vidusskolu šogad, jāpievieno 11. klases liecības un 12. klases pirmā semestra liecība. Koledžas un bakalaura programmu absolventiem – diploms un tā pielikums. Iesniedzamo dokumentu paketei jāpievieno arī motivācijas vēstule, kurā jāpamato, kāpēc kandidāts vēlasstudēt RTU, pieminot savus sasniegumus sportā un citās ārpus mācību un sporta aktivitātēs (piedalīšanās mācību olimpiādēs, iesaistīšanās skolēnu un/vai studentu pašpārvaldēs u.c.). Dokumentiem nepieciešams pievienot pases kopiju (atvērums, kurā redzams personas kods).

RTU budžeta vietu ieguvējus paziņosim 25. jūnijā.

Laipni aicinām pieteikties arī valsts apmaksātām budžeta vietām studijām RTU. Elektroniskā pieteikšanās studijām RTU sākas 25. jūnijā. Pieteikšanās un dokumentu uzrādīšana pieņemšanas punktos no 1. līdz 7. jūlijam. Vairāk par 2015. gada uzņemšanu studijām RTU: http://ej.uz/wyfr.

Papildu informācija:

Sanita Vīlistere

67089307
27800500

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Raksta pielikumi

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

27. maijs, 2015 plkst. 14:29

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi