Notiks vācu profesora vieslekcija «Zināšanu modelēšana uzņēmumos»

24. marts, 2011
.
.
.

Nākamtrešdien, 30. martā, plkst. 17.30 Rīgas Tehniskajā universitātē (RTU) Kaļķu ielā 1, 317.a auditorijā, ikviens interesents laipni aicināts piedalīties Rostokas universitātes profesora Dr. sc. ing. Kurta Zandkūla (Kurt Sandkuhl) vieslekcijā «Zināšanu modelēšana uzņēmumos».

Rīgā profesors ieradies saistībā ar RTU Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultātes projektu, kas 2011. gadā atzīsts par vienu no labākajiem Baltijas-Vācijas Augstskolu biroja projektu konkursā, saņemot finansējumu sadarbības veicināšanai starp RTU un Rostokas universitāti biznesa informātikas jomā.

Lekcijā tiks apspriesti veidi un metodes uzņēmumiem pieejamās informācijas apzināšanai un organizēšanai, lai uzlabotu uzņēmuma darbību. Zināšanu modelēšana uzņēmumos var tikt izmantota dažādiem nolūkiem, piemēram, labāko prakšu fiksēšanai atkārtojamā formā, produktu un procesu inovāciju sagatavošanai vai izpratnes padziļināšanai par produktiem un procesiem.

Kurts Zandkūls, dzimis 1963. gadā Vācijā, ir biznesa informātikas profesors Rostokas universitātē, kā arī informācijas inženierijas profesors Jenčēpingas universitātes Inženierijas skolā Zviedrijā. Diplomu un doktora grādu datorzinātnē ieguvis Berlīnes Tehniskajā universitātē, attiecīgi 1988. un 1994. gadā.

Plašāka informācija par lekciju pieejama Baltijas-Vācijas Augstskolu biroja mājaslapā.

Lekcija notiks angļu valodā.

RTU Informācijas centrs

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

24. marts, 2011 plkst. 16:31

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi