RTU Atvērto durvju diena – iespēja uzlaikot «tehniskas galvas» un laimēt balvas

6. aprīlis, 2010
.
.
.

Sestdien, 10. aprīlī, no plkst. 11 līdz 16.30 Rīgas Tehniskajā universitātē (RTU), Rīgā, Kaļķu ielā 1, notiks Atvērto durvju diena visai ģimenei. Tiem topošajiem studentiem un viņu ģimenes locekļiem, kuri līdzdarbosies RTU piedāvātajās aktivitātēs, būs iespēja iegūt vērtīgas balvas – MP3 atskaņotājus, datoru WEB kameras un USB atmiņas kartes, kā arī uzlaikot RTU reklāmas varoņu «tehniskās galvas».

{denvideo http://www.youtube.com/watch?v=GnV0Hq8qBh4} 

Lai sniegtu iespēju iepazīties ar RTU studiju piedāvājumu ne tikaijauniešiem, bet arī viņu vecākiem un citiem ģimenes locekļiem, RTUAtvērto durvju dienā pirmoreiz tiks piedāvāta plaša informatīviizglītojoša programma. Aktīvākie RTU lekciju, filmu un darbnīcuapmeklētāji piedalīsies RTU un universitātes atbalstītāju sarūpētobalvu izlozē. 

Topošie studenti Atvērto durvju dienā uzzinās par RTU studijuprogrammām un uzņemšanas noteikumiem, par studiju kredītiem unstipendijām, par apmaiņas studijām ārzemēs, sporta un kultūrasaktivitātēm, sadzīvi RTU fakultātēs un dienesta viesnīcās. Veicottestus, varēs pārbaudīt arī zināšanas matemātikā, fizikā un ķīmijā, kāarī saņemt RTU mācībspēku ieteikumus par gatavošanos centralizētajiemeksāmeniem.

Savukārt skolēnu vecākiem tiks piedāvātas lekcijas par skolēnumotivēšanu studijām. Bet reflektantu jaunākie brāļi un māsas tiksaicināti piedalīties tehniskās jaunrades darbnīcās un konkursos, kurbūs iespēja konstruēt improvizētus tiltus, katapultas, lidmodeļus,veidot rotaslietas, locīt origami. Notiks arī RTU fakultāšu zinātniskoizstrāžu demonstrējumi, RTU Sporta kluba un RTU pašdarbības kolektīvuuzstāšanās.

Lai izprastu astoņu RTU fakultāšu specifiku, topošo studentuuzmanībai tiks piedāvāti ne vien fakultāšu informatīvie stendi, bet arīsimboli un iespēja tos «uzlaikot». Atbilstoši sauklim «Pasaule pieprasatehniskos prātus!» katras RTU fakultātes reklāmas varonim šogad irizveidota simboliska «tehniskā galva» – voltmetrs, ceļamkrāns,kalkulators u. c. – ar kurām interesenti Atvērto durvju dienā varēsnofotografēties.

RTU Informācijas centrs

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

6. aprīlis, 2010 plkst. 18:41

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi