Pirmkursnieki aicināti piedalīties Iezvanīšanās svētkos 1. septembrī

23. augusts, 2016
.
.
.

Visi Rīgas Tehniskā universitātes (RTU) pirmā kursa studenti 1. septembrī plkst. 10 aicināti piedalīties Iezvanīšanās svētkos Ķīpsalas kolonādē. Tā būs iespēja iepazīties ar RTU vadību, Studentu parlamenta, fakultāšu, kā arī citu RTU struktūrvienību pārstāvjiem.

Pirmā studiju diena svinīgi tiks atzīmēta Ķīpsalas kolonādē – laukumā starp studentu dienesta viesnīcu, Elektronikas un telekomunikāciju, Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas un Būvniecības inženierzinātņu fakultātēm, kur jau no plkst. 8.50 studentus gaidīs Studentu parlamenta un fakultāšu pārstāvji. Plkst. 10 notiks svinīga akadēmiskā mācību gada atklāšana.

Pasākumā piedalīsies un klātesošos uzrunās studiju prorektors profesors Uldis Sukovskis, zinātņu prorektors profesors Tālis Juhna un finanšu prorektors asociētais profesors Ingars Eriņš. Fakultāšu dekānus pārstāvēs Elektronikas un telekomunikāciju fakultātes dekāns profesors Jurģis Poriņš.

Pirmā kursa studenti pasākuma laikā varēs piedalīties dažādās studentu sagatavotās aktivitātēs, tostarp spēlēt lielformāta twister, kurā var piedalīties līdz pat 30 dalībnieki.

Pēc kopīgā pasākuma jaunie studenti dosies uz ievadlekcijām savās fakultātēs.

Fakultāte

Ievadlekcijas sākums
Arhitektūras un pilsētplānošanas fakultāte
12
Būvniecības inženierzinātņu fakultāte
12
Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultāte*
12/13
Elektronikas un telekomunikāciju fakultāte
12
Enerģētikas un elektrotehnikas fakultāte
12
E-studiju tehnoloģiju un humanitāro zinātņu fakultāte

12

Inženierekonomikas un vadības fakultāte 12
Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultāte
12
Mašīnzinību, transporta un aeronautikas fakultāte** 12

*Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultātes studenti tiks dalīti divās grupās: plkst. 12 Meža ielā 1-301. aud. ievadlekcija no 1. līdz 8. grupai, bet plkst. 13 Meža ielā 1-301. aud. – no 9. līdz 16. grupai.

** Mašīnzinību, transporta un aeronautikas fakultātes studentiem lekcija notiks plkst. 12.00 RTU Lielajā aulā, Kaļķu ielā 1.

Savukārt Studentu parlamenta telpās visas dienas garumā būs iespēja tikt pie RTU studiju plānotāja un iegādāties biļetes uz «Fukšu balli» par īpašām 1. septembra cenām.

RTU Komunikācijas un mārketinga departaments 

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

23. augusts, 2016 plkst. 15:30

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi