Sezonas otrajā «Biznesa sulā»: «Kampenuss Furniture» un «DABBA»

8. oktobris, 2015
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Karjeras centrs un RTU Cēsu filiāle aicina uz jaunās sezonas otro uzņēmējdarbības interesentu forumu «Biznesa sula», kurā šoreiz par savu biznesa pieredzi stāstīs divi Vidzemes veiksmes stāstu 2015 laureāti – augstas kvalitātes koka izstrādājumu «Kampenuss Furniture» vadītājs Inguss Kampenuss un Jānis Ķesa, kurš ir bioloģiskās kosmētikas zīmola «DABBA» izpētes un attīstības vadītājs. Foruma atbalstītāji – SEB banka un Cēsu novada dome.

Pasākums notiks otrdien, 20. oktobrī, plkst. 17.30 restorānā «Pie Raunas vārtiem», Cēsīs, Rīgas ielā 3. Tam pieteikties iespējams šeit.

«Kampenuss Furniture» ir cēsnieka Ingusa Kampenusa veidots uzņēmums. Meistars savu karjeru veidojis no 2004. gada, kad Cēsu Profesionālajā vidusskolā apgūta galdnieka profesija. Idejas rodas darot, panākumi – uzdrīkstoties. «Kampenuss Furniture» šā brīža sasniegumi ir pateicoties 100% atdevei darbā – gan strādājot ar koku pie darbgalda, gan rūpējoties par tirgus iekarošanu un pastāvīgu attīstību. Tā arī radās ideja par velo stūri no koka!

Uzņēmums «DABBA» ražo bioloģiski sertificētu kosmētiku no Latvijas augiem. Sadarbība ar zinātniekiem, pētījumi, eksperimenti, īstā veidola meklēšana guva rezultātus 2013. gadā, kad pirmie produkti nonāca veikalu plauktos. Raunā ražotos ziedūdeņus iecienījuši Vācijā, Austrijā, Somijā, Ungārijā, Itālijā un citur pasaulē. «DABBA» novēlējums citiem biznesa uzsācējiem – nav nepaveicamu lietu, ir tikai lielāki vai mazāki izaicinājumi.
Cēsis kā pasākuma norises vieta izraudzīta apzināti – lai Vidzemē studējošie, strādājošie, skolēni un citi interesenti uzzinātu veiksmīgu uzņēmēju pieredzi biznesa sākšanā, tādējādi stimulējot vietējo iedzīvotāju interesi jaunu produktu radīšanā un pakalpojumu sniegšanā.

Jauno uzņēmēju forums «Biznesa sula» notiek kopš 2011. gada un tajā satiekas uzņēmēji ar studentiem – topošajiem uzņēmējiem, lai dalītos savā veiksmes formulā, kas ir sniegusi iespēju realizēt kādu no biznesa idejām. Foruma laikā notiek aktīva diskusija, kā arī ir nodrošināta piemērota vide jaunu kontaktu veidošanai un jau esošo nostiprināšanai.

Papildu informāciju var iegūt, rakstot e-pastu uz vai zvanot pa tālruni 67089025.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

8. oktobris, 2015 plkst. 14:02

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi