RTU zinātņu prorektors piedalās zinātnes konsolidācijas projektu rezultātu izvērtēšanā

19. aprīlis, 2016
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) zinātņu prorektors profesors Tālis Juhna piedalās Zinātnisko institūciju konsolidācijas un izcilības attīstības projektu rezultātu izvērtēšanas konferencē, kas otrdien, 19. aprīlī, notiek RTU Enerģētikas un elektrotehnikas fakultātē.

Konferenci organizē Izglītības un zinātnes ministrija (IZM), un tajā paredzētas diskusijas par zinātnisko institūciju izstrādāto pētniecības programmu atbilstību Latvijas tautsaimniecības attīstības vajadzībām un izstrādes procesā gūto pieredzi.

T. Juhna aicināts piedalīties paneļdiskusijā «Zinātnisko institūciju stratēģija 2030: pārvaldības izaicinājumi un SF instrumenti stratēģiju īstenošanai». Diskusijā piedalīsies arī «Technopolis Group» vadības konsultante Elīna Grīniece, vadības konsultante Agita Kalviņa, Latvijas Biomedicīnas pētījumu un studiju centra direktors Jānis Kloviņš, Latvijas Universitātes profesors Vjačeslavs Kaščejevs, Latvijas Jauno zinātnieku apvienības valdes loceklis Guntars Kitenbergs, SIA «Fidea» valdes loceklis Gundars Kuļikovskis, SIA «Ernst & Young Baltic» vadības konsultante Renāte Strazdiņa, kā arī Valsts izglītības attīstības aģentūras direktore Dita Traidās.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

19. aprīlis, 2016 plkst. 11:27

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi