RTU VASSI rīko semināru «Biotautsaimniecība. Dabas resursi un to izmantošanas iespējas»

5. februāris, 2016
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes Vides aizsardzības un siltuma sistēmu institūts 17. februārī, sadarbojoties ar LR Saeimas Ilgtspējīgas attīstības komisiju, rīko semināru «Biotautsaimniecība. Dabas resursi un to izmantošanas iespējas».

Seminārā tiks runāts par biotautsaimniecības attīstības iespējām Latvijā un tās ekonomiskajiem un tehnoloģiskajiem aspektiem, tiks aplūkotas bioenergoresursu izmantošanas iespējas Lativjā, racionālu bioresursu izmantošana, lai iegūtu produktus ar augstu pievienoto vērtību, kā arī bioresursu atlikumu apsaimniekošanas idejas. Detalizēta semināra programma.

eeagrants_logo.jpgSeminārs notiks RTU Enerģētikas un elektrotehnikas fakultātē, Āzenes ielā 12/k1, 115. telpā no plkst. 12 līdz plkst. 16. Seminārs notiks latviešu valodā, dalība seminārā - bez maksas. Dalībai seminārā lūdzam iepriekš reģistrēties internetā.

Semināru būs iespējams skatīties internetā: tiesraides.rtu.lv. Plašāka informācija mājaslapās bioclimate.rtu.lv un videszinatne.lv.

Seminārs notiek projekta «Bioekonomikas modeļa izstrāde bioloģisko resursu ilgtspējīgai izmantošanai klimata pārmaiņu samazināšanai un pielāgošanās kapacitātes celšanai (BIO-KLIMATS)» ietvaros. Projekts tiek īstenots ar Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta atbalstu.

Kopīgot rakstu

Raksta pielikumi

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

5. februāris, 2016 plkst. 10:51

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi