RTU notiks bezvadu un optiskajiem sakariem veltīta starptautiska zinātniskā konference

30. oktobris, 2015
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes Elektronikas un telekomunikāciju fakultātē (RTU ETF) šā gada 5. un 6. novembrī notiks starptautiska zinātniskā konference «Sasniegumi bezvadu un optiskajos sakaros 2015», kurā varēs uzzināt par jaunākajiem zinātniskajiem sasniegumiem elektronikā un telekomunikācijās.

RTU konferenci rīko sadarbībā ar Vismāras Augstskolu (Vācija), Šauļu Universitāti (Lietuva), Tallinas Tehnoloģisko universitāti (Igaunija), Madrides Tehnisko universitāti (Spānija), Elektronikas un datorzinātņu institūtu (Latvija), kā arī Elektronikas un elektrotehnikas inženieru institūta (IEEE) Latvijas nodaļu.

Konferencei saņemts vairāk nekā 80 zinātnisko rakstu no 169 autoriem, kas pārstāv 26 pasaules valstis. Tos recenzējot, atlasīti 54 labākie raksti, kuru saturs konferencē būs redzams un dzirdams prezentācijās. Lielākais saņemto rakstu skaits ir no Latvijas (16), Indijas (14), Vācijas (7), Krievijas (6) un Ķīnas (6). Konferences rakstu krājumu publicēs arī IEEE Xplore digitālajā bibliotēkā un indeksēs zinātniskajās datubāzēs.

Dalība konferencē ir bez maksas, pateicoties Vācijas Akadēmiskās apmaiņas dienestam (DAAD), kas pasākumu atbalsta finansiāli, tam piešķirot Vācijas Ārlietu ministrijas līdzekļus.

Zinātniskā̄ konference «Sasniegumi bezvadu un optiskajos sakaros 2015» notiek saistībā ar Latvijas Radio  90. gadadienu, kas tiek atzīmēta 1. novembrī.

Vairāk informācijas – konferences mājaslapā http://rtuwo.org.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

30. oktobris, 2015 plkst. 10:29

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi