RTU Karjeras dienā savu piedāvājumu prezentēs vairāk nekā 110 uzņēmumu

28. aprīlis, 2015
.
.
.

Jau pēc divām dienām – 30. aprīlī – Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Karjeras dienā Latvijas studentiem būs iespēja iepazīties ar vairāk nekā 110 potenciālo darba devēju piedāvājumu. Tas ir rekordliels dalībnieku skaits pasākuma 12 gadu vēsturē.

RTU Karjeras diena notiks ceturtdien, 30. aprīlī, no plkst. 10 līdz 16 Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, Rīgā, Ķīpsalas ielā 8.

RTUKarjeras dienā uzņēmumi savu piedāvājumu prezentēs atsevišķos stendos, tā klātienē uzrunājot pasākuma apmeklētājus — potenciālos darba ņēmējus un praktikantus. Savukārt studentiem un citiem interesentiem būs iespējatikties ar uzņēmumu pārstāvjiem un sākt veidot nākamo posmu karjerā. Paralēli notiks arī dažādi semināri par radošiem darba meklēšanas veidiem un praktiskas pieredzes nozīmi karjeras veidošanā, kā arī īpašasuzņēmumu — RTU Karjeras dienas atbalstītāju — aktivitātes.

RTU Karjeras dienā šogad būs iespēja iepazīties ar tādiem studentiem draudzīgiem uzņēmumiem kā SIA «Lattelecom», SIA «Atea Global Services», SAS «Manpower Lit», SIA «Visma Enterprise», SIA «KRONOSPAN Riga» un «Elkor» piedāvājumiem. Pilnu pasākuma dalībnieku sarakstu skatīt pasākuma mājaslapā: www.rtu.lv/karjerasdiena. Kopumā uzņēmumi pārstāvēs 27 nozares.

ApmeklētRTU Karjeras dienu aicināti jebkuras augstskolas studenti, kā arī citi interesenti, kuriem ir aktuāli karjeras izaugsmes jautājumi. Lai iespējamo darba devēju un darba ņēmēju sarunas noritētu produktīvāk, apmeklētājiem ieteicams līdzi ņemt savu CV.

RTU Karjeras diena ir lielākais no Latvijas universitāšu rīkotajiem profesionālās orientēšanās pasākumiem, kas ik gadu pulcē potenciālos darba devējus un vairākus tūkstošus studentu.

Informatīvi atbalsta: lielākais Latvijas karjeras un izglītības portāls Prakse.lv, SIA «CVO Recruitment Latvia», CV-Online un CVMarket.lv.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

28. aprīlis, 2015 plkst. 10:36

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi