RTU Karjeras dienā aktualizēs darba iespējas 27 nozarēs

23. aprīlis, 2015
.
.
.

Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) jau 12. reizi rīko Karjeras dienu, kas šogad pulcē rekordlielu dalībnieku skaitu. Vairāk nekā 110 dažādu uzņēmumu kopumā 27 nozarēs ikvienam interesentam dos iespēju veidot nākamo karjeras pakāpienu.

RTU Karjeras diena notiks ceturtdien, 30. aprīlī, no plkst. 10 līdz 16 Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, Rīgā, Ķīpsalas ielā 8.

Studentiem un citiem interesentiem RTU Karjeras dienā būs iespēja tikties ar uzņēmumu pārstāvjiem un sākt veidot nākamo posmu savā karjerā. Lai potenciālo darba devēju un ņēmēju sarunas ritētu produktīvāk, ieteicams ņemt līdzi savus CV. Savukārt CVMarket.lv stendā jomas profesionāļi sniegs konsultācijas CV satura veidošanā un tā uzlabošanā.

«Iepriekšējā gadā RTU Karjeras dienā izveidoju ļoti pozitīvu pirmo kontaktu ar SIA «Piche»,kas specializējas angāra tipa ēku projektēšanā un būvēšanā. Nākamajā dienā zvanīju uzņēmumam un sarunājām tikšanos. Pēc tās – nosūtīju uzņēmumam CV un jau nākamajā reizē uz to braucu, lai parakstītu prakses līgumu. Tās laikā strādāju par projektu vadītāja asistentu, un tā bija ļoti vērtīga darba pieredze,» stāsta Būvniecības inženierzinātņu fakultātes 2. kursa students Raivo Kalderauskis.

Pasākumā notiks arī trīs semināri: «Kā rast iedvesmu biznesa sākšanai unatrast savu biznesa ideju?», «Darba vērtību apzināšanās kā solis pirms darba iegūšanas», «Personīgais zīmols un sociālie tīkli kā jauna iespējadarba tirgus iekarošanai!». Seminārus vadīs nozaru pārstāvji, kuri dalīsies ar pieredzi un zināšanām. Pieteikšanās semināriem notiek, aizpildot elektronisko anketu: http://ej.uz/yjam. Interesentiem lūgums to izdarīt laikus, jo vietu skaits ir ierobežots.

Ar izstādes dalībniekiem un pasākuma programmu iespējams iepazīties RTU Karjeras dienas mājaslapā: www.rtu.lv/karjerasdiena.

RTU Karjeras dienu atbalsta: SIA «Lattelecom», SIA «Atea Global Services», SAS «Manpower Lit», SIA «Visma Enterprise», SIA «KRONOSPAN Riga» un «Elkor».

Informatīvi atbalsta: lielākais Latvijas karjeras un izglītības portāls Prakse.lv, SIA «CVO Recruitment Latvia», CV-Online un CVMarket.lv.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

23. aprīlis, 2015 plkst. 10:44

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi