RTU Doktorantūras skola aicina pieteikties oktobra tematiskajiem semināriem

25. septembris, 2015
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Doktorantūras skola 2015./2016. studiju gada rudens semestrī īstenos 10 dažādus tematiskos seminārus, kā arī citus pasākumus doktorantūras studentiem un citiem interesentiem. Oktobra semināriem jau ir iespējams pieteikties tagad.

Lekciju tipa un praktiskie semināri vai semināru cikli 2015. gada oktobrī, novembrī un decembrī tiek organizēti, lai sniegtu iespēju doktorantiem papildināt savas esošās zināšanas vai iegūt jaunas, tāpat tajos iespējams iegūt promocijas darba izstrādes procesā noderīgas prasmes. Semināri tiek īstenoti par šādiem tematiem:

  • promocijas darba izstrāde un aizstāvēšana;
  • publikāciju rakstīšana;
  • doktorantūras procesā noderīgi IT risinājumi un rīki;
  • zinātniskā pētniecība;
  • uzņēmējdarbība.

Šobrīd ir iespēja pieteikties četriem semināriem, kas norisināsies oktobrī:

Pieteikšanās semināriem, kas norisināsies novembrī un decembrī, tiks izsludināta vēlāk.

Papildus Doktorantūras skola rudens semestrī rīkos doktorantu neformālo diskusiju vakarus, kuros būs iespējams pārrunāt doktorantiem aktuālus jautājumus, kā arī organizēs jau tradicionālās «Promocijas darbu vadītāju brokastis». Šie pasākumi tiks izziņoti atsevišķi.

Vairāk informācijas ir iespējams iegūt, rakstot uz un zvanot 67089870 vai 67089040, kā arī apmeklējot Doktorantūras skolas publisko priekšmetu portālā Ortus.lv.

RTU Doktorantūras skola

Kopīgot rakstu

Raksta pielikumi

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

25. septembris, 2015 plkst. 10:07

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi