RTU aicina pieteikties stipendiju konkursam «Pierādi sevi vasarā!»

5. maijs, 2016
.
.
.

Lai veicinātu studentu praktisko iemaņu un zināšanu apguvi izvēlētajā studiju jomā, kā arī izpratni par darba tirgu, Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Attīstības fonds sadarbībā ar vadošajiem nozaru uzņēmumiem aicina visu Latvijas augstskolu studentus un profesionālo vidusskolu audzēkņus pieteikties prakses stipendiju konkursam «Pierādi sevi vasarā!».

Konkurss piedāvā iespēju iegūt prakses vietu, kā arī ikmēneša stipendiju 250 EUR apmērā uz diviem vasaras mēnešiem. Pretendenti, kuru studiju specialitāte atbilst piedāvāto prakses vietu aprakstiem, konkursam var pieteikties no 5. līdz18. maijam, aizpildot elektronisko pieteikuma anketu RTU Attīstības fonda mājas lapā.

Konkursaizvērtēšanas komisija izskatīs pieteikumus un piemērotākos pretendentusaicinās uz klātienes intervijām, kurās piedalīsies arī uzņēmumu pārstāvji. Pēc intervijām divu nedēļu laikā tiks paziņoti uzvarētāji, kuri iegūs apmaksātas prakses vietas vasarā.

«Jau ceturto vasaru pēc kārtas mums izdodas atrast arvien jaunus uzņēmumus, kuri gatavi uzņemt praksē studentus un palīdz iepazīt viņu studiju jomu no praktiskās puses. Šī ir lieliska iespēja pierādīt savas spējas un pilnvērtīgi pavadīt vasaru, turklāt par to saņemt arī stipendiju,» saka RTU Attīstības fonda izpilddirektors Artūrs Zeps.

Prakses vietas piedāvā uzņēmumi SIA «Selva Būve», SIA «Rīgas ūdens», SIA «Rīgas namu pārvalde», SIA «sem.lv» un AS «SENTOR FARM APTIEKAS».

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

5. maijs, 2016 plkst. 14:51

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi