Papildu pieteikšanās Erasmus stipendijām studentiem

25. marts, 2014
.
.
.

Līdz 15. aprīlim vēl var pieteikties «Erasmus» stipendijai, lai dotos apmaiņas studijās 2014./15. akadēmiskā gada rudens semestrī uz tām partneraugstskolām, kurās pieteikumu iesniegšana beidzas 15. maijā vai vēlāk. Tuvāku informāciju par pieteikšanos «Erasmus» stipendijai, konkursa norisi un partneraugstskolām meklējiet www.rtu.lv/erasmus.

Arī pieteikumus prakses stipendijām var iesniegt līdz 15. aprīlim!

Nākamā pieteikšanās «Erasmus» stipendijām tiks izsludināta 2014. gada septembrī apmaiņas studijām 2014./15. akadēmiskā gada pavasara semestrī.

«Erasmus» pieredzi augstu vērtē visi, kuri šo iespēju ir izmantojuši. Katram šī pieredze ir atšķirīga, bet vērtīga – pilnīgi visiem! Lūk, kā šo pieredzi raksturo RTU Starptautisko ekonomisko sakaru organizēšanas un vadīšanas programmas 4. kursa studente Linda Vanaga, kura šonedēļ pabeigs praksi Vācijas uzņēmumā «DSD NOELL GmbH»: «Sešu mēnešu laikā esmu iemācījusies neaprakstāmi daudz, ne tikai no zinātnes un citām valodām, bet arī tīri cilvēcīgi, emocionāli. Uzskatu, ka jebkuram studentam ir nopietni jāapsver iespēja doties «Erasmus» praksē savā specialitātē. Tas dod arī iespēju izvērtēt savas nākotnes iespējas un vairāk iepazīt savu nākotnes profesiju. Šī pieredze noteikti nebūs vien «plusiņš» CV, bet arī vērtīgu kontaktu dibināšana. Mēs nekad nezinām, kur dzīve mūs «aiznesīs», bet, ja izmantojam iespējas, tā noteikti mums kaut ko iemācīs. LUCK=OPPORTUNITY+PREPARATION»

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

25. marts, 2014 plkst. 13:51

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi