Notiks RTU Studentu zinātniskās un tehniskās konferences plenārsēde

6. maijs, 2016
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Studentu parlaments aicina apmeklēt 57. Studentu zinātniskās un tehniskās konferences plenārsēdi, kas notiks 11. maijā plkst. 15 RTU Zinātniskajā bibliotēkā, Paula Valdena ielā 5. Plenārsēdes laikā tiks apbalvoti simts labāko zinātnisko darbu autori.

RTU Studentu parlamenta Zinātnes nodaļas vadītāja Anda Barkāne uzskata, ka dalība studentu konferencē ir nozīmīga studiju procesa sastāvdaļa: «Studentiem tā ir pirmā iespēja izmēģināt spēkus tēžu rakstīšanā un pilnveidot savas prezentācijas prasmes. Bet pats svarīgākais – tā ir iespēja plašākai auditorijai pastāstīt par saviem pētījumiem un atklājumiem.»

Plenārsēdē ar uzrunu «Studentu iniciatīva zinātnē» piedalīsies RTU zinātņu prorektors profesors Tālis Juhna, kā arī izlozes kārtībā no katras fakultātes tiks izvēlēts viens students, kurš piecās minūtēs prezentēs savu darbu.

Plenārsēde ir noslēgums RTU studentu zinātniskajai konferencei, kas norisinājās aprīlī un maija sākumā. Šogad konferences darbs notika četrdesmit sekcijās latviešu valodā un deviņās sekcijās angļu valodā. Konferencē uzstājās vairāk nekā seši simti studentu no visām RTU fakultātem un visiem studiju līmeņiem.  

Šī gada konferences programma

Informācija par atlikušajām sekcijām un to dalībniekiem

Papildu informācija

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

6. maijs, 2016 plkst. 12:22

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi