ESF mērķstipendijas RTU 4. kursa doktorantiem un zinātniskā grāda pretendentiem

22. novembris, 2013
.
.
.

No 2013. gada 2. līdz 11. decembrim RTU izsludina konkursu mērķstipendijas saņemšanai 4. kursa doktorantiem un zinātniskā grāda pretendentiem projektā «Atbalsts RTU doktora studiju īstenošanai – 2».

Projekta mērķis ir palielināt doktora zinātnisko grādu ieguvušo speciālistu skaitu, kas spējīgi plānot, radīt un ieviest ražošanā augstas tehnoloģijas produktus un pakalpojumus ar augstu pievienoto vērtību, tādējādi veicinot tautsaimniecības attīstību uz inovāciju pamata.

Projekta ietvaros konkursa kārtībā atbilstoši RTU konkursa nolikumam par ESF atbalsta piešķiršanu projektā «Atbalsts RTU doktora studiju īstenošanai – 2», RTU 4. kursa doktoranti un zinātniskā grāda pretendenti var saņemt mērķstipendiju doktora studiju programmas apguvei un promocijas darba sagatavošanai.

Stipendiātiem tiek segtas komandējumu izmaksas un viņu zinātniskajiem vadītājiem izmaksāta atlīdzība par promocijas darba izstrādes vadīšanu.

Uz Atbalstu projektā «Atbalsts RTU doktora studiju īstenošanai – 2» konkursa kārtībā var pretendēt uz sešiem gadiem akreditētās RTU valsts budžeta finansētās vai maksas pilna un nepilna laika studiju programmās studējošie sekmīgie 4. kursa doktoranti, kā arī zinātniskā grāda pretendenti, ja ir notikusi promocijas darba uzmetuma priekšaizstāvēšana promocijas padomes sēdē vai struktūrvienības sēdē, kurā piedalījies promocijas padomes priekšsēdētājs vai viņa nozīmēts nozares eksperts, un ir saņemta rekomendācija darbu iesniegt izskatīšanai promocijas padomē, bet promocijas darbs vēl nav iesniegts Promocijas padomē.

Pieteikums konkursam, saskaņā ar konkursa nolikumu jāiesniedz Doktorantu studiju daļā, Kaļķu ielā 1, 218. telpā līdz šā gada 11. decembrim (ieskaitot).

Plašāka informācija.

Tālruņi informācijai: 67089854, 67089051.

RTU Doktorantu studiju daļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

22. novembris, 2013 plkst. 9:36

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi