Aicina pieteikties tālākizglītības kursiem nekustamo īpašumu apsaimniekošanā

25. augusts, 2016
.
.
.

Rīgas Tehniskā universitātes (RTU) Būvuzņēmējdarbības un īpašuma vērtēšanas, darījumu un apsaimniekošanas kompetences centrs aicina pieteikties profesionālās tālākizglītības kursiem «Nekustamo īpašumu apsaimniekošanas un pārvaldīšanas aktualitātes». Kursi notiks septembrī, oktobrī un novembrī.

Kursus vadīs apsaimniekošanas un pārvaldīšanas eksperte RTU docente (pr), Dipl.ing., Mg. Īrisa Simanoviča, un tie paredzēti dzīvojamo māju apsaimniekotājiem, daudzdzīvokļu namu vecākajiem vai dzīvokļu īpašnieku biedrību pārstāvjiem, kā arī citiem interesentiem.

Kursu programmā iekļauti dažādi juridiskie un praktiskie jautājumi, praktisku piemēru izskatīšana, kā arī tiks sniegta informācija par komunikācijas un sadarbības iespējām un paredzēta apsaimniekošanas piedāvājumu izskatīšana.

Kursi notiks pirmdienās, otrdienās no plkst. 18 līdz 21.20 Rīgā, Kalnciema ielā 6, kursu garums – četri vakari, kopā 16 akadēmiskās stundas. Apmācību maksa ir 240 EUR + PVN.

Kursi notiks: 26., 27. septembrī un 3., 4., oktobrī; 17.,18.,24.,25. oktobrī un 14., 15., 21., 22. novembrī.

Pēc pilnas kursu programmas apgūšanas un pārbaudes nokārtošanas klausītāji saņems apliecinošu dokumentu – RTU apliecību un sertifikātu par tālākizglītības kursa apguvi. Pieteikšanās kursiem – līdz pat to sākumam.

RTU Komunikācijas un mārketinga departaments

Kopīgot rakstu

Raksta pielikumi

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

25. augusts, 2016 plkst. 9:50

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi