2019. gada izlaidums

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) 155. jubilejas gadā pirmo reizi tika organizēts vienots izlaidums visām deviņām RTU fakultātēm – RTU Lielais izlaidums. Lielais izlaidums notiks arī šogad, 19. jūnijā «Arēnā Rīga».

«Pasākums tiek organizēts tā, lai tas paliktu atmiņā ne tikai pašiem absolventiem un viņu tuviniekiem, bet ikvienam, kurš jūt savu piederību RTU,» saka RTU rektors akadēmiķis Leonīds Ribickis. Viņš aicina visus aktīvi iesaistīties universitātes un visas Latvijas augstākās izglītības svētkos.

RTU Lielajam izlaidumam ir divas daļas — svinīgā daļa ar uzrunām un mākslinieciskajiem priekšnesumiem un diplomu pasniegšanas daļa, kad uz deviņām skatuvēm visu RTU fakultāšu absolventi vienlaicīgi saņems savus diplomus. RTU Lielais izlaidums kā katru gadu noslēgsies ar grandiozu cepuru salūtu un absolventu sveikšanu.

Pasākumā gaidīti gan jaunie absolventi, gan viņu viesi. Visa ar RTU Lielo izlaidumu saistītā informācija pieejama RTU mājaslapā. Absolventiem jāreģistrējas izlaidumam absolventu platformā «RTUconnect.net».

 

Fotogrāfijas no diplomu pasniegšanas


Jaunie doktori
Jauno doktoru foto stends​
Foajē foto stends
Būvniecības inženierzinātņu fakultāte​
Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultāte
Elektronikas un telekomunikāciju fakultāte
Enerģētikas un elektrotehnikas fakultāte​
E-studiju tehnoloģiju un humanitāro zinātņu fakultāte​
Inženierekonomikas un vadības fakultāte — 1. skatuve (AF)
Inženierekonomikas un vadības fakultāte — 2. skatuve​
Inženierekonomikas un vadības fakultāte — 3. skatuve (ETHZF)​
Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultāte​
Mašīnzinību, transporta un aeronautikas fakultāte​
Reportāža

Studijas