RTU Kultūras centrs
Parādīt izvēlni
RTU Kultūras centrs

Otrais RTU mini formāta festivāls «ES kvadrātā» aprīlī

29. aprīlis, 2021, 19:00
ATCELTS!
.
.
.

RTU Kultūras centrs (KC) izsludina pieteikšanos studentiem RTU mini formāta festivāla «ES2» otrajam radošajam vakaram, iesūtot paša veidotu video, kurā nofiksēts viņa radošuma izpausmes veids, talants, hobijs vai pilnveidotās prasmes. 

«Ripo ar longbordu, pārvaldi bungas, kokli vai saksofonu, glezno miniatūras vai zīmē karikatūras, veido no māla vai tamborē mākslas darbus, nodarbojies ar fotogrāfēšanu, hiphopu vai raksti dzejoļus... – parādi savu aizraušanos, iedvesmo citus un iespējams tieši Tu kļūsi par vienu, kurš nopelnīs balvu!» aicina RTU KC projektu vadītāja Inese Zemture.

Radošuma vizītkartei atstāts mini formāta nosacījums - īss video līdz 2 minūtēm, kuru students pats var uzņemt ar savu telefonu un turpat kādā no aplikācijām arī sarediģēt atbilstoši festivāla nolikuma video nosacījumiem. Šis aicinājums ir mūsu studējošiem atklāt apkārtējiem ne tikai savu tehnisko pusi, bet arī savu radošo pusi un, kā pierādīja pirmais festivāla vakars, iespējams pat abas reizē.

«Radošumam ir mainīga daba, tāpēc, mēs kā organizatori, vēlāmies šī festivāla ietvaros aplūkot to, spēlējoties ar vārdu «kvadrātā» - gan dubultot mūsu studentu vērtību, gan kā caur logu ieraudzīt studentu stāstus un vēstījumus par dažādajām interesēm. Kvadrāts kā rāmis, lai izceltu un akcentētu būtiski ieguldīto laiku sevis pilnveidē. Kvadrāts kā ekrāns, caur kuru šobrīd viens otru droši varam iedvesmot» papildina RTU KC vadītāja Asja Visocka.

Festivāla otrais vakars notiks platformā Zoom šā gada 29. aprīlī plkst. 19.00. 

Festivālā kā eksperti tiks pieaicinātas trīs radošas personības, kuras izvērtēs iesūtītos video un balvu saņēmējus 3 nominācijās:

  • «Iedvesmojošais talants», 
  • «Aizraujošais hobijs», 
  • «Pārsteidzošās prasmes».

Uzvarētājiem RTU atpazīstamības balvas: hūdijs, džemperis un kepons.

Interesenti aicināti iepazīties ar dalības nosacījumiem NOLIKUMĀ, kā arī aizpildītu PIETEIKUMA ANKETU lūgums iesūtīt līdz 22.aprīlim. 

  • Viens no 2.festivāla nosacījumiem paredz, ka dalībnieks var festivālā piedalīties atkārtoti - iesūtot video ar citu savu aizraušanos un tāpat pretendēt uz nomināciju balvām.

Pirmais RTU mini formāta festivāla «ES2» radošais vakars notika šā gada 25.martā, kurā iepazināmies ar RTU studentu radošumu.
Aplūkot dalībnieku veikumu pirmajā festivālā

Jautājumu un kādu neskaidrību gadījumā, interesenti aicināti sazināties ar projekta vadītāju Inesi Zemturi  +371 28353011

Kopīgot rakstu

Pasākumu kalendārs

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

1. aprīlis, 2021 plkst. 8:30

Līdzīgi notikumi

Kalendārs