RTU Kultūras centrs
Parādīt izvēlni
RTU Kultūras centrs

«Spēle» un «Kamertonis» piedalīsies amatierteātru festivālā «Rīga spēlē teātri 2022»

19. septembris, 2022
.
.
.

RTU studentu teātri «Kamertonis» un «Spēle» šonedēļ piedalīsies amatierteātru izrāžu parādē "Rīga spēlē teātri 2022".

24. septembrī plkst. 16.00 VEF Kultūras pils Kamerzālē interesenti aicināti uz Ludmilas Stančikas iestudēto izrādi «Studentu kaislības» teātra «Kamertonis» interpretācijā. Savukārt plkst. 18.30 uz izrādi «Atbildes mākonī» aicina teātris «Spēle» un režisore Raimonda Vazdika.

Studentu gados viss liekas iespējams un šķiet priekpilns. Izrādē «Studentu kaislības» skatītāji dzirdēs triju studenšu spilgtus un smieklīgus stāstus, kuri dod iespēju atcerēties labāko laiku mūsu dzīvēs. Izrāde būs krievu valodā.

 

Teātris «Spēle» un režisores Raimondas Vazdikas izrāde «Atbildes mākonī» ir nopietna komēdija. Par  tās iedvesmas avotu uzskatāmi Pētera Bankovska stāstu krājums «Trakie veči», Alberta Bela romāns «Būris», Noras Ikstenas un citu rakstnieku darbi. Interesanti tipāži, neprātīgas idejas, iekšējā nebrīvība un spēja sadzīvot ar citiem cilvēkiem – tas ir pamats scenārijam par dzīvi mūsu kopīgajā pasaules telpā. Vai atbildes uz lielajiem dzīves jautājumiem atrodamas interneta datu mākonī vai arī meditējot uz mākoņu aitiņām debesīs, mēs nezinām. Mēs meklējam un ļaujamies improvizācijai. Un bez smaida te neiztikt...

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

19. septembris, 2022 plkst. 16:47

Līdzīgi raksti

Jaunumi