RTU Kultūras centrs
Parādīt izvēlni
RTU Kultūras centrs

RTU erudītu konkursā SPICE 2022 uzvar Mašīnzinību, transporta un aeronautikas fakultāte!!!

17. oktobris, 2022
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes Kultūras centra organizētajā erudītu konkursā SPICE 2022 LIELO BALVU - Latvijas nacionālās aviokompānijas “airBaltic” dāvinātu lidojumu uz komandas izvēlētu kultūras un mākslas pilsētu Eiropā, spraigā RTU deviņu fakultāšu un Inženierzinātņu vidusskolas komandu konkurencē ieguva MAŠĪNZINĪBU, TRANSPORTA UN AERONAUTIKAS FAKULTĀTE!!!! Kapteinis Lauris Emīls Frēlihs, Liene Mālniece, Emīls Kiseļevskis, Emīls Strazdiņš un Ralfs Siliņš.

Šī gada tēma "Ceļamies spārnos!" izvēlēta par godu RTU 160. jubilejai!!!

2. vietu un lidojumu ar GAISA BALONU saņēma Elektrotehnikas un vides inženierzinātņu fakultāte! Kapteinis Kristaps Kokorevičs, Elīza Matušonoka, Ance Lipovska, Līva Gurtiņa, Mārtiņš Priede.

3. vieta un 2 dienu piedzīvojums RTU sporta un atpūtas bāzē “Ronīši” - Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātes komandai! Balvu izcīnīja kapteine Annija Vaska kopā ar Agnesi Buli, Katrīnu Rožlapu, Valteru Mazjūli un Ralfu Gabrānu.

4. vietā ierindojās Inženierzinātņu vidusskolas komanda! Kapteinis Aleksis Ķeviņš, Elizabete Pliene, Annija Patrīcija Paugule, Jānis Bumbieris, Dāvis Freimanis.

5. vietā - Ekonomikas un vadības fakultāte! Kapteinis Edgars Kučinskis, Nikola Natālija Viņķe, Agnese Druviņa, Keita Nikola Rasa, Ralfs Bemberis.

Sveicam visus RTU starpfakultāšu erudītu konkursa SPICE 2022 laureātus un dalībniekus!!!

RTU erudītu konkursu SPICE 2022 atbalsta:

♦ starptautiskā lidosta «Rīga» (īpašs paldies Personāla projektu vadītājai Sanitai Šaiterei);

♦  Latvijas nacionālā lidsabiedrība «airBaltic»;

♦ «gaisabaloni.lv»

Foto: Sintija Cērpiņa

 

RTU SPICE 2022

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

17. oktobris, 2022 plkst. 18:39

Līdzīgi raksti

Jaunumi