RTU Kultūras centrs
Parādīt izvēlni
RTU Kultūras centrs

RTU, biedrība «Tavi draugi» un Latvijas Nacionālā bibliotēka aicina uz labdarības koncertu «Caur gaismu Ukrainā», lai vāktu līdzekļus ģeneratoru iegādei Ukrainas izglītības iestādēm

18. janvāris, 2023
.
.
.

Piektdien, 17. februārī, plkst. 19.00 Rīgas Tehniskā universitāte (RTU), biedrība «Tavi draugi» un Latvijas Nacionālā bibliotēka aicina uz labdarības koncertu «Caur gaismu Ukrainā». Koncertā, kas notiks Latvijas Nacionālās bibliotēkas Ziedoņa zālē, uzstāsies RTU vīru koris «Gaudeamus», RTU jauktais koris «Vivere», RTU postfolkloras grupa «Daba san». Īpašie viesi - Katrīna Dimanta un grupas «DaGamba» mūziķi Valters Pūce un Dainis Tenis. Visi ieņēmumi par nopirktajām biļetēm tiks izmantoti, lai iegādātos Ukrainas skolām un bērnudārziem nepieciešamos ģeneratorus.

24. februārī apritēs gads, kopš Ukraina cīnās par savu neatkarību un brīvību. RTU jau no pirmajām kara dienām ir solidarizējusies ar ukraiņiem un regulāri atbalstījusi Ukrainu un tās iedzīvotājus dažādos veidos, piedāvājot iespēju ukraiņu studentiem, mācībspēkiem un zinātniekiem turpināt studēt un strādāt RTU, organizējot ziedojumu kampaņu, lai finansiāli atbalstītu kara laikā Latvijā ieceļojušos ukraiņus, labdarības akcijā sarūpējot Ukrainā dzīvojošajiem bērniem nepieciešamās ikdienas lietas u.c..

Kamēr Ukraina nav sasniegusi savu mērķi un uzvarējusi nežēlīgajā cīņā pret Krievijas iebrucējiem, mums jāturpina būt līdzās un palīdzēt, cik vien tas ir mūsu spēkos. RTU vīru koris «Gaudeamus» un mākslinieciskais vadītājs Ivars Cinkuss, jauktais koris «Vivere» un mākslinieciskais vadītājs Gints Ceplenieks, RTU postfolkloras grupa «Daba San», mākslinieciskā vadītāja Linda Zonne-Zumberga kopā ar Katrīnu Dimantu un «DaGamba» mūziķim Valteru Pūci un Daini Teni izveidojuši īpašu koncertprogrammu un aicina ikvienu iegādāties biļeti uz koncertu «Caur gaismu Ukrainā» un palīdzēt savākt līdzekļus šobrīd Ukrainas skolās un bērnudārzos tik ļoti nepieciešamajiem ģeneratoriem. Nebūsim vienaldzīgi! Būsim sirdī un darbos kopā ar Ukrainu! Biļetes uz koncertu var iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā. To cena ir no 10 līdz 100 EUR.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

18. janvāris, 2023 plkst. 12:49

Līdzīgi raksti

Jaunumi