RTU Kultūras centrs
Parādīt izvēlni
RTU Kultūras centrs

RTU amatiermākslas kolektīvi piedalīsies Latvijas Republikas proklamēšanas 104. gadadienai veltītos svētku koncertos

14. novembris, 2022
.
.
.

Valsts svētku priekšvakarā, 16. novembrī, plkst. 18.00 RTU Kultūras centrs aicina uz RTU vokālā ansambļa «Jauna Nianse» (mākslinieciskā vadītāja – Enita Šminiņa) koncertu, kurā skanēs latviešu tautasdziesmas un citas tautai mīļas melodijas.
Svētku koncerts notiks RTU Zinātniskajā bibliotēkā, Paula Valdena ielā 5.
Pirms koncerta RTU rektora akadēmiķa Dr. habil. sc. ing. Leonīda Ribicka novēlējums Latvijai.


Lai svinētu brīvību un stiprinātu latvisko garu, muzikālā apvienība «Raxtu Raxti» 18. novembrī plkst. 14.00 un 19.00 Dailes teātrī rīko Latvijas Republikas proklamēšanas 104. gadadienai veltītus svētku lielkoncertus. Koncertos kā īpašie viesi piedalīsies RTU vīru koris «Gaudeamus» diriģenta Ivara Cinkuss vadībā un RTU Tautas deju ansamblis «Vektors» kopā ar horeogrāfi Dagmāru Bārbali.

 

RTU jauktais koris «Vivere» un diriģents Gints Ceplenieks 18. novembrī plkst. 20.10 uzstāsies Kultūras pils «Ziemeļblāzma» parkā, kas ir viena no pasākumā «Latvijas dzimšanas dienas svinēšana Rīgas apkaimēs» norises vietām. Latvijas dzimšanas dienas svinības 18. novembrī no plkst. 19.00 līdz plkst. 22.00 notiks arī Doma laukumā, Arkādijas parkā, Latgales parkā un pie VEF Kultūras pils.

 

Atzīmējot Latvijas valsts svētkus, 18. un 19. novembrī Forum Cinemas «Kino Citadele» notiks multimediālās dejas izrādes «Latvju zīmēs rotāties» kino seansi.
Vērienīgo projektu īstenoja mākslinieciskā darba grupa - idejas autore un horeogrāfe inscenētāja Dagmāra Bārbale, režisors Reinis Suhanovs, komponists Mārtiņš Miļevskis, vokālo aranžējumu autore Laura Leontjeva, video režisors Reinis Blūms un skaņu režisors Kaspars Bārbals.

Biļetes Forum Cinemas

 

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

14. novembris, 2022 plkst. 21:31

Līdzīgi raksti

Jaunumi