RTU Kultūras centrs
Parādīt izvēlni
RTU Kultūras centrs

RTU Kultūras centrs aicina Āgenskalna iedzīvotājus atklāt vēlmes par vēlamajiem kultūras pasākumiem apkaimē

17. oktobris, 2022
.
.
.

Iepazīstinot Āgenskalna un citu Rīgas apkaimju iedzīvotājus ar RTU Kultūras centru kā jaunu apkaimes kultūrvietu, kā arī izzinot rīdzinieku vēlmes, kādu kultūras pasākumu piedāvājumu viņi vēlētos Āgenskalnā, Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Kultūras centrs aicina aizpildīt anketu un izteikt savu viedokli par kultūras dzīvi Āgenskalnā.

Tā kā RTU Kultūras centram (KC) tagad ir jaunas mājas Meža ielā, tad, iekļaujoties Āgenskalna apkaimē, KC vēlas to bagātināt ar RTU kultūras kolektīvu piedāvājumu. Tāpēc KC sācis īstenot projektu «Āgenskalna amatiermākslas festivāls», kurā gan izzina apkārtējo iedzīvotāju vēlmes, gan arī piedāvās bez maksas apmeklēt dažādus kultūras pasākumus.

Aptauju par vēlamajiem kultūras pasākumiem interesenti var aizpildīt līdz 7. novembrim, un tās rezultāti tiks publicēti RTU mājaslapā, kā arī Āgenskalna apkaimes biedrības sociālo mediju kontos.

https://www.rtu.lv/lv/kultura

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdAHaaLHlNPOZyxx7pUCcyFojG9EYOmB07tqlvriuEDsnyK8Q/viewform

Savukārt 4. un 5. novembrī KC aicina rīdziniekus apmeklēt dažādus bezmaksas kultūras notikumus – bērnu rītu, koncertus, danču vakaru, bet, veicinot piederības sajūtu apkaimei, no 4. novembra Smiļģa ielā 46 būs apskatāma RTU amatiermākslas kolektīvu dalībnieku radošo darbu izstāde «Mans Āgenskalns».

RTU Kultūras centrs īsteno projektus – konkursus, festivālus, koncertus, talkas, kas top sadarbībā ar dažādām pašvaldību un nevalstiskām organizācijām. Kultūras centrs piedāvā iespēju iesaistīties kādā no 12 amatiermākslas kolektīviem, attīstot savu talantu dziedāšanā, dejošanā, teātra mākslā, mūzikas instrumentu spēlēšanā.

Projektu «Āgenskalna amatiermākslas festivāls» līdzfinansē Rīgas pilsētas Sabiedrības integrācijas programma.

 

Papildu informācija: projekta vadītāja Agnija Kārkliņa, ; tālr. 67089477.

 

 

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

17. oktobris, 2022 plkst. 17:01

Līdzīgi raksti

Jaunumi