RTU Kultūras centrs
Parādīt izvēlni
RTU Kultūras centrs

Aicinām pieteikties RTU erudīcijas spēlei «SESIJA» NR.2

2. marts, 2021
.
.
.

Lai gan vēl tālu sesija, aicinām ieplānot un pavadīt 10.marta (trešdienas) vakaru aizraujoši pozitīvā sacensībā ar kursabiedriem, kolēģiem, pasniedzējiem RTU erudīcijas spēlē «SESIJA» NR.2.

Tikšanās vieta un laiks: MS Teams platformā datora ekrānos plkst.19.00, kā arī līdzās katram dalībniekam uz šo mirkli ir nepieciešams uzlādēts telefons ar interneta pieslēgumu atbilžu iesniegšanai.

Spēlei iepriekš nepieciešams pieteikties, aizpildot elektronisko anketu. Pieteikšanās ikvienam interesentam atvērta līdz pat spēles norises dienai plkst.12.00.

Par spēles «SESIJA» noteikumiem sīkāk var uzzināt, iepazīstoties ar spēles nolikumu.

Spēles jautājumu tēmas 8.kārtās būs daudzpusīgas. Katrā kārtā - 8 jautājumi ar iespējamiem atbilžu variantiem. Noteikumi pieļauj arī padomdevēju iesaistīšanos vienas mājsaimniecības ietvaros. Tā kā vakars var izdoties negaidīti aizraujošs ne tikai Jums, bet arī ar pavadīto laiku kopā ar dzīvesbiedru vai pat visu ģimeni, priecājoties par pareizi atbildētajām atbildēm. Iesaistieties paši un izaiciniet līdzās savējos!

Nākamā «SESIJA» - 7.aprīlī, bet spēles Fināls 5.maijā, kad spraigā cīņā noskaidrosies visas spēles uzvarētāji kopvērtējumā.

Neskaidru jautājumu gadījumā, visi interesenti aicināti sazināties ar RTU Kultūras centra sabiedrisko attiecību speciālisti Līgu Puriņu:  +371 29119564

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

2. marts, 2021 plkst. 15:11

Līdzīgi raksti

Jaunumi