Skolēni no visas Latvijas aktīvi interesējas par augstāko tehnisko izglītību

2. marts, 2012
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) stends izstādē «Skola 2012» nepārtraukti sagaida skolēnus, kas aktīvi interesējas par augstāko tehnisko izglītību, īpaši transportbūves, arhitektūras, mašīnbūves, ķīmijas, enerģētikas un elektrotehnikas programmās. Savukārt konkursā, kur skolēni tiek aicināti izgatavot 150 papīra lidmašīnas par godu RTU 150 gadu jubilejai, piedalījušies jau ap pussimts jauniešu.

 Skatīt galeriju  

izstade_skola-2012_0047_big.jpgVēl līdz 4. martam Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiekošajā izstādē «Skola 2012» RTU studenti un mācībspēki sniegs informāciju par pilna un nepilna laika inženierzinātņu studiju norisi un uzņemšanas noteikumiem 55 pamatstudiju (bakalaura un koledžas), 57 augstākā līmeņa (maģistra) un 22 doktora studiju programmās, ko var apgūt astoņās RTU fakultātēs, RTU Lietišķās valodniecības institūtā, RTU Rīgas Biznesa skolā, RTU filiālēs Daugavpilī, Liepājā un Ventspilī un topošajā filiālēCēsīs.

RTU Transporta un mašīnzinību fakultātes Aviācijas institūts izstādē piedāvā datorā izmēģināt aviosimulatoru, bet transporta programmu pārstāvji ļauj apskatīt īstu dirižabli.

RTU stendā skolēniem ir iespēja iepazīties ar informāciju par valsts galvotajiem studiju kredītiem. SEB banka ir vienīgā banka Latvijā, kas arī 2012. gadā izsniedz valsts galvotos studiju un studējošo kredītus.

Savukārt konkursa lidmašīnu fotogrāfijas ar autoru vārdiem tiek ievietotas RTU Draugiem.lv lapas galerijā http://www.draugiem.lv/rtu/gallery.Uzvarēs tās lidmašīnas autors, kurš būs ieguvis vislielāko «Man patīk» atzīmju skaitu savai lidmašīnai. Konkursa rezultāti tiks paziņoti pirmdien, 5. martā, un uzvarētājs iegūs vērtīgu un mācību procesā noderīgu balvu.

RTU Informācijas centrs

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

2. marts, 2012 plkst. 14:32

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi