RTU Rīgas Biznesa skola saņem CEEMAN akreditāciju

24. novembris, 2011
.
.
.

Kā apliecinājumu augstajiem studiju standartiem Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Rīgas Biznesa skola (RBS) šonedēļ atkārtoti saņēmusi Centrālās un Austrumeiropas menedžmenta asociācijas (CEEMAN) izstrādāto starptautisko kvalitātes akreditācijas (International Quality Accrediation) sertifikātu.

Pēc RBS studiju kvalitātes pārbaudes CEEMAN pārstāvji nolēma piešķirt RBS beznosacījuma akreditāciju uz sešiem gadiem.

Kā uzsver RBS direktors Jānis Grēviņš: «Atkārtoti iegūtā akreditācija irīpaši nozīmīga, jo tā kopš 2004. gada ir RBS panākumu un kvalitātes garants. Saņemot šādu studiju kvalitātes apliecinājumu, ir gandarījums par Rīgas Biznesa skolas MBA programmām, to saturu, mācību metodiku un mācībspēkiem.»

Akreditācijas gaitā komisija augsti novērtēja RBS darbu, kā arī unikālo pieeju biznesa vadības izglītībai Latvijā un tās reģionā. Īpaši tika uzslavēta programmu pielāgotība Ziemeļamerikas studiju kvalitātes standartiem, kas tiek īstenoti sadarbībā ar Buffalo Universitāti (ASV) un Otavas Universitāti (Kanāda). Kvalitāte tiek panākta ar regulāru satura un koncepcijas pārskata nodrošināšanu katram studiju kursam.

Akreditācijas komisija turpmāk ieteica lielāku uzmanību pievērst 1911. gadā celtajai ēkai, kurā atrodas RBS un kurai tuvākajā laikā ir nepieciešama renovācija. Lai nodrošinātu modernu studiju vidi, ēka pakāpeniski tiek sakārtota: piemēram, no 1. novembra RBS darbojas jaunākā un modernākā mācību auditorija – Alumni Auditorium – Austrumeiropā. Auditorijā studentiem pieejami inovatīvākie tehnoloģiskie risinājumi dalībai virtuālās lekcijās.

RBS praksē ievieš modernākos risinājumus, iedzīvina Latvijā pozitīvākās vadības apmācības starptautiskās attīstības tendences un arvien vairāk tuvinās pasaulē pazīstamu biznesa skolu kvalitātei un pakalpojumu piedāvājumam.

CEEMAN (Central and East European Management Development Association)ir starptautiska menedžmenta asociācija, kas dibināta 1993. gadā ar mērķi paātrināt un uzlabot menedžmenta attīstību Centrālajā un Austrumeiropā. Patlaban CEEMAN ir 198 dalībnieki no 49 valstīm Eiropā, Ziemeļamerikā, Latīņamerikā un Āzijā. Papildinformācija.

RBS

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

24. novembris, 2011 plkst. 11:46

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi