Notiks seminārs «Progresīvās zināšanu vērtēšanas metodes Latvijā un Vācijā»

25. oktobris, 2011
.
.
.

Piektdien, 28. oktobrī, plkst. 10 RTU Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultātē, Meža ielā 1/3–208. auditorijā notiks seminārs «Progresīvās zināšanu vērtēšanas metodes Latvijā un Vācijā».

Semināra prezentāciju anotācijas.

Uz semināru aicināti visi interesenti. Dalība seminārā ir bez maksas.

Pieteikšanās semināram, nosūtot vārdu, uzvārdu un pārstāvēto institūciju Sintijai Petrovičai uz e-pastu: .

Seminārs notiek RTU Datorzinātņes un informācijas tehnoloģijas fakultātes un Institut für Erziehungswissenschaft, Albert-Ludwigs-Universität Freiburg sadarbības projekta  «RTU un Freiburgas Universitātes kopdarbs pie intelektuālas adaptīvas zināšanu novērtēšanas sistēmas (software) izstrādes» ietvaros.

Projekta laikā tiek izstrādāts inovatīvs komercprodukts – intelektuāla adaptīva zināšanu novērtēšanas sistēma (software), kurā tiek integrētas RTU un Freiburgas Universitātes metodes.

Intelektuāla adaptīva zināšanu novērtēšanas sistēma (software) ir inovatīvs produkts, kas izmantojams jebkurā izglītības un apmācības līmenī.  Šāda sistēma zināšanu vērtēšanas procesā, atkarībā no studenta uzrādītā rezultāta, piemēro tālāko vērtēšanas gaitu. Ar sistēmas palīdzību iespējams veidot statistiku par zināšanu apguves dinamiku.

Šāds produkts līdz šim pasaulē nav izstrādāts. Par to RTU pētnieki pārliecinājušies, piedaloties starptautiskās konferencēs un pasākumos, kuros tika izrādīta interese par šāda produkta iegādi.  

Semināra laikā Freiburgas Universitātes pētnieki kopā ar RTU pētniekiem sniegs prezentācijas par projekta gaitā veikto moduļu integrāciju inovatīvā adaptīvā zināšanu novērtēšanas sistēmā un par inovatīvā koprodukta izmantošanas iespējām.  

Kopprojekta īstenošanu atbalsta Baltijas-Vācijas Augstskolu birojs ar Vācijas Akadēmiskā apmaiņas dienesta (DAAD) līdzekļiem.

RTU Informācijas centrs

Kopīgot rakstu

Raksta pielikumi

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

25. oktobris, 2011 plkst. 10:07

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi