Noslēgts sadarbības līgums ar Krievijas Ekonomikas universitāti

3. oktobris, 2011
.
.
.

Šodien, 3. oktobrī, Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) rektors akadēmiķis Leonīds Ribickis parakstīja sadarbības līgumu ar G. Pļehanova Krievijas Ekonomikas universitāti (Maskava).

Tās rektoru profesoru Dr. oec. V. Grišinu pārstāvēja Inženierekonomikas fakultātes Projektu un programmu vadības katedras (iepriekšējais nosaukums – Pilsētbūvniecības ekonomikas un vadīšanas katedra) vadītāja vietniece profesore Irina Vladimirova, klātesot RTU BUNĪ Institūta direktorei profesorei Inetai Geipelei, Krievijas Ekonomikas Universitātes Inženierekonomikas fakultātes Projektu un programmu vadības katedras profesoram Ivanam Potravnijam un citiem šīs universitātes akadēmiskā personāla un studentu pārstāvjiem.

Līgums paredz sadarbību zinātniskās pētniecības, mācību metodoloģisko un organizatoriskos jautājumos.

Vasarā tika noslēgts sadarbības līgums starp RTU (IEVF BUNĪI) un Ukrainas Luganskas Valsts mājokļu, komunālo pakalpojumu un būvniecības institūtu, kura rektors profesors Nikolajs Andrijčuks 2011. gada 4. oktobrī tiksies ar RTU rektoru akadēmiķi Leonīdu Ribicki.

Kā pastāstīja BUNĪI direktore profesore Ineta Geipele, sadarbība ar G. Pļehanova Krievijas Ekonomikas universitāti un Ukrainas Luganskas Valstsmājokļu, komunālo pakalpojumu un būvniecības institūtu iecerēta vairākos virzienos – gan būvuzņēmējdarbības un nekustamā īpašuma inženierekonomikas, vadīšanas un pārvaldības jomās studējošo un to sagatavošanā iesaistīto mācībspēku apmaiņā, gan arī kopīgu pētniecības projektu izstrādē, gan savstarpējās zinātniskās informācijas apmaiņā un konsultāciju darbā u. c.

Jau rīt, 4. oktobrī, Krievijas un Ukrainas zinātnieki ar saviem zinātniskajiem referātiem uzstāsies ikgadējās RTU 52. zinātniskāskonferences ekonomikas un vadības sekcijas apakšsekcijā «Nekustamā īpašuma ekonomika un būvuzņēmējdarbība».

RTU Informācijas centrs

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

3. oktobris, 2011 plkst. 10:10

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi