Izsludina balvu konkursu jaunajiem informācijas un komunikāciju tehnoloģiju mācībspēkiem

22. augusts, 2016
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) jaunie informācijas un komunikāciju tehnoloģiju (IKT) mācībspēki tiek aicināti piedalīties konkursā, lai iegūtu 1500 EUR naudas balvu par ieguldījumu zinātnē un darbā ar studentiem. Konkursu izsludina un balvu piešķir AS «HansaMatrix» sadarbībā ar RTU Attīstības fondu.

Konkursā var piedalīties RTU pasniedzēji, kuri pēdējo divu gadu laikā uzsākuši pedagoģisko darbu vismaz asistenta amatā un pasniedz lekciju kursus informācijas un komunikāciju tehnoloģiju, tajā skaitā elektronikas un robotikas nozares tematos. Pasniedzējus konkursam var pieteikt arī studenti un kolēģi.

Pieteikumus pieņem no šā gada 22. augusta līdz 25. septembrim. Piesakot pretendentu, nepieciešams aizpildīt pieteikuma anketu RTU Attīstības fonda mājaslapā, iesniedzot informāciju par pretendentu, viņa sasniegumiem un novērtējumu no studentiem vai struktūrvienības vadības. Konkurss tiek organizēts divās kārtās. Trīs pirmās kārtas finālisti tiks aicināti uz pārrunām otrajā kārtā. Uzvarētāju noteiks konkursa komisija, kuras sastāvā būs atbalstītāja AS «HansaMatrix» pārstāvji, RTU zinātniskā un akadēmiskā personāla pārstāvji, kā arī neatkarīgs nozares pārstāvis. Balva konkursa uzvarētājs saņems RTU Elektronikas un telekomunikāciju fakultātes 50. jubilejas svinību laikā 22. oktobrī.

«Izcilai izglītībai pamatā ir mācībspēki, kuri gatavi nesavtīgi veikt savu darbu. Lai atbalstītu un veicinātu jaunos IKT pasniedzējus, kā arī izceltu tos, kuri savā jomā uzrādījuši labākos rezultātus, ir izveidota balva «Jaunais IKT pasniedzējs». Ticam, ka šis konkurss, kurā tiek piešķirta SIA «Hansa Matrix» naudas balva, būs labs ieguldījums IKT jomas attīstībā un jaunas, daudzsološas mācībspēku paaudzes veidošanā,» saka RTU Attīstības fonda izpilddirektors Artūrs Zeps.

AS «HansaMatrix» ir augsto tehnoloģiju uzņēmums, viens no vadošajiem Baltijas – Ziemeļvalstu ražotājiem, kas izstrādā jaunus elektroniskos produktus un sistēmas un piedāvā ražošanas pakalpojumus datu tīklu iekārtu, lietu interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citos augstas pievienotās vērtības tirgus segmentos.

RTU Attīstības fonds, sadarbojoties ar atbalstītājiem, piedāvā stipendijas un balvas visu Latvijas augstskolu studentiem, profesionālo tehnisko skolu un vispārējo vidējo izglītības iestāžu audzēkņiem. kā arī mācībspēkiem, zinātniekiem un nozares praktiķiem.

Plašāka informācija par konkursu un pieteikšanos – RTU Attīstības fonda mājaslapā.

RTU Komunikācijas un mārketinga departaments

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

22. augusts, 2016 plkst. 15:09

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi