RTU studentu organizācija «BEST-Riga» aicina studentus pieteikties rudens kursiem Eiropā

26. aprīlis, 2016
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) studentu organizācija «BEST-Riga» aicina studentus līdz 15. maijam pieteikties kādam no 19 organizācijas rudens kursiem, kuri no augusta līdz oktobrim vienas vai divu nedēļu garumā norisināsies kādā no Eiropas valstīm. Kursu darba valoda – angļu.

«BEST» kursi ir paredzēti ikvienam RTU studentam. Interesenti var pieteikties gan kursiem, kuros iespējams iegūt papildu zināšanas par savu studiju jomu, gan kursiem, kuros viņiem vēl nav priekšzināšanu. Iepazīties ar kursu aprakstiem un to izmaksām iespējams šeit.

Mācību laikā studentiem tiks lasītas lekcijas, piedāvāti praktiskie situāciju analīzes uzdevumi,  kā arī organizētas vizītes nozares uzņēmumos. Savukārt pēc mācībām ikviens varēs iepazīt arī vietējo kultūru valstī, kur kursi tiek organizēti. Dalība kursos ir iespēja iegūt starptautisku pieredzi, dibināt kontaktus, kā arī uzlabot angļu valodas zināšanas. Tajos piedalīsies 22–27 studenti no dažādām Eiropas universitātēm.

Ikviens RTU students var pieteikties uz trīs dažādiem kursiem. Lai pieteiktos, nepieciešams reģistrēties organizācijas «BEST» mājaslapā, uzrakstīt aizraujošu motivācijas vēstuli, atbildēt uz papildu jautājumiem un reģistrēt pieteikumu. Vairāk par pieteikšanos, kā arī par studentu organizāciju «BEST-Riga» var lasīt šeit.

Sīkāka informācija, rakstot uz e-pastu u.lv.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

26. aprīlis, 2016 plkst. 13:35

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi