RTU studenti aicina piedalīties sacensībās «Vafeļu inženieris»

9. februāris, 2016
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Studentu parlaments un Būvniecības inženierzinātņu fakultātes Studentu pašpārvalde aicina ikvienu studentu piedalīties garšīgākajās RTU konstruēšanas sacensībās «Vafeļu inženieris». Sacensības notiks 2. martā plkst. 17–20 RTU Dizaina centrā, Ķīpsalas ielā 6.

Sacensību dalībnieki varēs startēt divās kategorijās – uzbūvēt augstāko torni vai dizaina objektu. Augstākā torņa radīšanas kategorijā no vafeļu plāksnēm un kausētas šokolādes būs jāuzbūvē pēc iespējas augstāks tornis, kas spētu noturēt pilnu skārda bundžiņu (250 ml). Savukārt dizaina objekta konstruēšanā studentiem būs iespēja sacensties par radošākā diziana objekta izveidi.  Tas būs jāveido par sacensību organizatoru definēto tematu, kas tiks nosaukts sacensību dienā, sākot darbu.

Pērn tika uzbūvēts 2,07 augsts tornis un šis ir aicinājums rekordu pārspēt. Lai piedalītos sacensībās, ir jāizveido un interneta vietnē ej.uz/vafeluinzenieris6 jāpiesaka 2–3 cilvēku komanda. Elektroniskā pieteikšanās iespējama līdz 2016. gada 28. februāra plkst. 23:59.

Komandām atļauts ierasties un sākt darbu pēc sacensību atklāšanas plkst. 17, taču ne vēlāk kā plkst. 18. Ierašanās vēlama 16.30, lai varētu apstiprināt savu dalību klātienē.

Sacensību nolikums

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

9. februāris, 2016 plkst. 14:45

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi