RTU notiek ziemas uzņemšana

6. janvāris, 2016
.
.
.

Rīgas Tehniskajā universitātē (RTU) no 11. līdz 29. janvārim notiek ziemas uzņemšana. Reflektanti aicināti pieteikties studijām vairākās  pamatstudiju un augstākā līmeņa studiju programmās par maksu, kā arī studiju programmā «Arhitektūra» par valsts budžeta līdzekļiem. Pirmoreiz ziemas uzņemšana notiks arī reģionos — RTU Cēsu filiālē.

Ziemas uzņemšana dod iespēju sākt studijas tiem vidusskolu beidzējiem, kuri vasarā nav izdarījuši savu studiju izvēli vai domas par studijām ir mainījuši. Savukārt RTU un citu augstskolu studentiem, kuri studijas pabeidz ziemā, šī ir iespēja turpināt studijas nākamajā studiju līmenī.

Ziemas uzņemšana pilna laika studijām notiks bakalaura profesionālo studiju programmā «Arhitektūra», maģistra akadēmisko studiju programmā «Arhitektūra», maģistra profesionālo studiju programmā «Starptautisko ekonomisko sakaru organizēšana un vadīšana», kā arī bakalaura un maģistra profesionālo studiju programmās «Tehniskā tulkošana».

Savukārt uzņemšana nepilna laika (neklātienes) studijām notiks bakalaura profesionālo studiju programmā «Nekustamā īpašuma pārvaldība», pirmā līmeņa profesionālo studiju programmā «Nekustamā īpašuma pārvaldība», bakalaura profesionālo studiju programmās «Cilvēku resursu vadīšana» un «Uzņēmējdarbība un vadīšana», kā arī maģistra profesionālo studiju programmās «Būvuzņēmējdarbības un nekustamā īpašuma vadīšana» un «Pilsētu un reģionu inženierekonomika».             

Pilna laika un nepilna laika (vakara) studijas iespējamas maģistra akadēmisko studiju programmā «Biznesa informātika», kas ir starptautiska multidisciplināra maģistra studiju programma angļu valodā un kurā var studēt personas gan ar IT, gan citu jomu bakalaura izglītību. Vairāk informācijas par studiju programmu iespējams iegūt, zvanot pa tālruni 26188383 vai rakstot uz e-pastu , kā arī mājaslapā.

Pirmoreiz ziemas uzņemšana izsludināta arī RTU Cēsu filiālē. Uzņemšana nepilna laika studijām notiks bakalaura profesionālo studiju programmā «Elektrotehnoloģiju datorvadība» un bakalaura akadēmisko studiju programmā «Enerģētika un elektrotehnika».

Reflektantiem dokumenti jāiesniedz RTU Uzņemšanas komisijā, Rīgā, Kaļķu ielā 1, 121. telpā darba dienās no plkst. 9 līdz 12 un no plkst. 13 līdz 17. Vairāk par ziemas uzņemšanu iespējams uzzināt www.rtu.lv/content/view/12541/2478/lang,lv/, kā arī zvanot pa tālruni 67089319 vai rakstot uz e-pastu .

RTU KMD Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

6. janvāris, 2016 plkst. 10:35

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi