Apmeklē RTU Atvērto durvju dienu un uzzini par tehnisko zinātņu studijām!

1. oktobris, 2015
.
.
.

Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) sestdien, 17. oktobrī, aicina apmeklēt Atvērto durvju dienu.  Tajā vidusskolēni un citi studēt gribētāji varēs iegūt informāciju par pamatstudijām RTU, uzzināt, kādi centralizētie eksāmeni nepieciešami, lai iestātos RTU, un kā tiem sekmīgi sagatavoties.

RTU Atvērto durvju diena notiks no plkst. 10 līdz 14 RTU Dizaina centrā, Rīgā, Ķīpsalas ielā 6. Deviņu RTU fakultāšu, Rīgas Biznesa skolas un RTU Inženierzinātņu vidusskolas informatīvajos stendos apmeklētāji varēs tikties ar mācībspēkiem un studentiem un saņemt atbildes uz jautājumiem par pieteikšanos studijām, piedāvātajām studiju programmām un ikdienas dzīvi universitātē un vidusskolā.

12. klases skolēniem RTU Atvērto durvju diena palīdzēs izvēlēties, kādus centralizētos eksāmenus kārtot, vidusskolu beidzot. RTU sagatavošanās kursu vadītāji iepazīstinās ar centralizēto eksāmenu matemātikā, fizikā un ķīmijā saturu un pastāstīs, kā vislabāk tiem sagatavoties. Interesentiem, kas plāno studijas Arhitektūras un pilsētplānošanas fakultātē vai Dizaina tehnoloģiju institūtā,  būs iespēja apskatīties, kā notiek sagatavošanas kursi zīmēšanā un kādi uzdevumi gaidāmi zīmēšanas iestājeksāmenā.

Tie, kas vēl nav izvēlējušies savu nākotnes profesiju vai šaubās par savu karjeras izvēli, varēs noskatīties RTU Karjeras centra veidoto filmu «Zaļais pipars» un saņemt karjeras konsultāciju.

Topošie studenti varēs apmeklēt RTU fakultātes un apskatīt studiju vidi.  Ekskursijas sāksies plkst. 13, un tām vēlams iepriekš pieteikties, aizpildot elektronisko anketu.

Visas dienas garumā pasākuma dalībniekus uzmundrinās dīdžejs Emil Deo.

RTUir mūsdienīga, starptautiski pazīstama un prestiža vienīgā daudznozaru tehniskā universitāte Latvijā. RTU mērķtiecīgi attīstās, lai kļūtu par trešās paaudzes tipa universitāti, kas nodrošina ne tikai augstas kvalitātes izglītību, bet arī izcilu pētniecību un inovāciju un tehnoloģiju pārnesi, tādējādi zinātnes sasniegumus iedzīvinot praksē. RTU attīsta infrastruktūru, Ķīpsalā būvējot Latvijā pirmo studentu pilsētiņu, kas pēc būvniecības pabeigšanas kļūs par Baltijā modernāko inženierzinātņu studiju centru, kur būs koncentrētas visas RTU fakultātes, moderns laboratoriju korpuss un Zinātniskā bibliotēka.

Pasākuma programma

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

1. oktobris, 2015 plkst. 13:37

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi