Rudenī Kembridžā notiks uzņēmējdarbības nometne studentiem un pasniedzējiem

28. augusts, 2015
.
.
.

Šā gada rudenī tiks organizēta uzņēmējdarbības nometne studentiem «Riga – Cambridge Venture Camp 2015». Nometne notiks vienu nedēļu Kembridžā, Lielbritānijā, un tajā aicināti piedalīties studenti, kuri vēlas nodarboties ar uzņēmējdarbību. Pirms nometnes Kembridžā studentiem notiks īss apmācību kurss Latvijā. Kembridžā Latvijas dalībnieki apvienosies ar studentiem no Somijas un komandās strādās pie savām biznesa idejām pieredzējušu pasniedzēju vadībā.

Uzņēmējdarbības nometnes mērķis ir veicināt dalībnieku biznesa ideju attīstīšanu, kā arī paplašināt studentu un jauno uzņēmēju redzesloku, attīstot biznesa idejas starptautiskā vidē.

Nometnē var piedalīties jebkuras augstskolas studenti. Nometnes mērķauditorija ir maģistra līmeņa programmu studenti, taču var pieteikties arī citu līmeņu studenti vai neseni (1-2 gadi) absolventi, kuriem ir savas biznesa idejas, un viņi ir uzsākuši tās realizēt. Piedalīties var arī studenti, kuriem nav konkrēta biznesa ideja, bet kuri ir gatavi pielietot savas prasmes komandas biznesa idejas attīstīšanai. Nometnē varēs piedalīties arī uzņēmējdarbības pasniedzēji no Latvijas, kuriem tiks organizēti speciāli divu dienu kursi par uzņēmējdarbības apmācības praksi.

Pieteikšanās notiek līdz 5. oktobrim. Dalība nometnē ir bez maksas, taču dalībniekiem pašiem ir jāsedz ceļošanas un uzturēšanās izmaksas.

Nometnes iniciators ir profesors Alans Barels. Latvijā nometnes organizēšanu koordinē biedrība «CONNECT Latvija». Plašāka informācija atrodama nometnes mājas lapā.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

28. augusts, 2015 plkst. 14:00

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi