RTU pirmkursniekus 1. septembrī gaida Iezvanīšanās svētkos

26. augusts, 2015
.
.
.

Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) 1. septembrī aicina pirmā kursa studentus uz Iezvanīšanās svētkiem, kuru laikā būs iespēja iepazīties ar RTU vadību, Studentu parlamenta, fakultāšu, kā arī citu RTU struktūrvienību pārstāvjiem.

Svētki notiks Ķīpsalas kolonādē (laukumā starp Studentu dienesta viesnīcu, Elektronikas un telekomunikāciju, Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas un Būvniecības inženierzinātņu fakultātēm).

No plkst. 9.30 jaunos studentus, aicinot piedalīties dažādās aktivitātēs, sagaidīs Studentu parlamenta, fakultāšu, kā arī studentu organizāciju «BEST-Riga» un «ESTIEM» pārstāvji. Savukārt plkst. 10 notiks svinīgā studiju gada atklāšana, kurā uzrunas jaunajiem studentiem teiks RTU rektors Leonīds Ribickis un RTU prorektori, mācībspēki un citu RTU struktūrvienību pārstāvji.

Fakultāte

Ievadlekcijas sākums

Arhitektūras un pilsētplānošanas fakultāte

12.00

Būvniecības inženierzinātņu fakultāte

12.00

Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultāte

11.30 vai 12.30

Elektronikas un telekomunikāciju fakultāte

12.00

Enerģētikas un elektrotehnikas fakultāte

12.00

E-studiju tehnoloģiju un humanitāro zinātņu fakultāte

12.00

Inženierekonomikas un vadības fakultāte

12.00

Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultāte

12.00

Mašīnzinību, transporta un aeronautikas fakultāte

12.30

Pēc svinīgās atklāšanas jaunie studenti aicināti doties uz ievadlekciju savā fakultātē. Pie fakultātēm studentus sagaidīs un sveiks padomnieki – aktīvi studenti, kuri palīdzēs pirmā kursa studentiem iejusties studiju vidē un  atrast savus kursa biedrus.

Savukārt Studentu parlamentā visu dienu studentiem par īpašām 1. septembra cenām būs iespēja iegādāties RTU studiju plānotāju un biļetes uz «Fukšu balli» un studentu festivālu «Ondo.lv Studentu paradīze».

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

26. augusts, 2015 plkst. 12:42

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi