RTU Prāta spēlēs skolēniem iespēja sacensties par īpašām studiju stipendijām RTU (tiešraide)

20. aprīlis, 2015
.
.
.

Sestdien, 25. aprīlī, no plkst. 10 līdz 19 Rīgas Tehniskajā universitātē (RTU), Rīgā, Kaļķu ielā 1, jau sesto reizi notiks RTU Prāta spēles skolēniem, kurās tiks noskaidroti atjautīgākie dalībnieki šahā, bridžā un dambretē. Būs iespēja iegūt stipendijas studijām RTU, kopējais balvu fonds – virs 3500 EUR.

«Mūsu redzeslokā ir nonākuši vairāki skolēni, kuri mērķtiecīgi gadu no gada piedalās šajā pasākumā, attīstot stratēģisko un loģisko domāšanu un iegūstot naudas balvas, kuras izmantos kā stipendiju studijām RTU. Tas nozīmē, ka jau 8. un 9. klasē skolēni ir pārliecināti, ka studēs RTU,» norāda RTU Sporta kluba direktore Sanita Vīlistere.

«Vairākus gadus piedalījos RTU Prāta spēļu šaha turnīrā, jo tā ir iespēja pierādīt sevi topošo studentu vidū, un, protams, arī lieliska izdevība izcīnīt naudas balvas. Tagad to izmantoju, saņemot studējošā stipendiju,» stāsta RTU Transporta un mašīnzinību fakultātes 1. kursa students Edgars Stepiņš.

Saņemtās naudas balvas varēs izmantot, norēķinoties par RTU sagatavošanas kursiem vai saņemt kā stipendiju, iestājoties RTU, kā arī kā daļu mācību maksas segšanai. Līdztekus naudas balvām dalībnieki izcīnīs kausus un citas balvas.

Piedalīties «RTU Prāta spēlēs skolēniem 2015» var jaunieši, kuriem nav augstākās izglītības un kuri nav studējuši RTU. Īpaši aicināti 8.–12. klases skolēni, kuri interesējas par iespējām studēt RTU.

Dalība sacensībās ir bez maksas.

Pasākuma tiešraide

RTU Komunikācijas nodaļa
Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

20. aprīlis, 2015 plkst. 12:27

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi