RTU aicina uzzināt par Latvijas-Norvēģijas MBA programmu «Inovācijas un uzņēmējdarbība»

26. marts, 2015
.
.
.

Ceturtdien, 9. aprīlī, plkst. 17.30 Rīgas Tehniskajā universitātē (RTU), Rīgā, Kaļķu ielā 1, 412. kabinetā notiks Atvērto durvju diena, kurā interesenti varēs uzzināt par Latvijas-Norvēģijas maģistra profesionālo studiju programmu (Master of Business Administration – MBA), ko īsteno RTU Inženierekonomikas un vadības fakultāte (IEVF) sadarbībā ar Buskerudas un Vestfoldas Universitātes koledžu.

Atvērto durvju dienā interesentiem būs iespēja satikt programmas vadību, mācībspēkus, esošos studentus un absolventus, kā arī uzzināt vairāk par studiju procesu, uzņemšanas noteikumiem un kritērijiem.

2014. gada nogalē starptautiskajā  Eduniversal maģistra studiju programmu reitingā, šī programma ieguvusi augstu novērtējumu – 49. vietu starp pasaules 100 labākajām universitāšu un biznesa skolu programmām uzņēmējdarbības jomā.  

Šī studiju programma nodrošina starptautiski atzītu maģistra grādu, sniedzot iespēju saņemt profesionālā maģistra diplomu un kvalifikāciju, kā arī Buskerudas un Vestfoldas Universitātes koledžas sertifikātu. Studiju procesā tiek iesaisti augsti kvalificēti mācībspēki: biznesa studiju vidē atzīti teorētiķi, praktiķi ar pieredzi uzņēmējdarbībā un inovācijās.

Starptautiski konkurētspējīgā un Latvijas uzņēmējdarbības videi piemērotā programma īpaši orientēta uz uzņēmējiem, dažāda līmeņa vadītājiem, projektu vadītājiem, menedžeriem, kuri vēlas pilnveidot savas kompetences. Studiju process tiek veidots no aizraujošām lekcijām un semināriem, grupu darbiem, reāliem biznesa uzdevumu projektiem, kā arī maģistra darba izstrādi un aizstāvēšanu studiju noslēgumā. Studijas notiek gan latviešu, gan angļu valodā.

Studiju process ir organizēts pēc moduļu principa – vienlaikus tiek apgūts tikai viens vai divi studiju priekšmeti. To apguve notiek divas vai trīs nedēļas mēnesī ar starplaikiem darbdienu vakaros no plkst. 18 līdz 21 (otrdienās, trešdienās un ceturtdienās) un sestdienās no plkst. 9 līdz 16. Studijas notiek RTU galvenajā ēkā, Rīgā, Kaļķu ielā 1.

Studiju laikā studentiem ir iespēja doties studiju braucienā uz Norvēģiju, kurā tiek apmeklēti inovatīvi ražošanas, pakalpojumu vai augsto tehnoloģiju uzņēmumi. Vizīte ir arī iespēja  izveidot biznesa kontaktus.

Interesentiem, kuriem nebūs iespēja apmeklēt Atvērto durvju dienu 9. aprīlī, to varēs izdarīt 21. maijā un 4. jūnijā.

Programmas vadītāju un absolventu video stāsti skatāmi tās Youtube kanālā.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

26. marts, 2015 plkst. 14:39

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi