Eduniversal augstskolu reitingā RTU IEVF un RBS atzītas par labākajām Latvijā

27. novembris, 2014
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes Inženierekonomikas un vadības fakultātei (RTU IEVF) un Rīgas Biznesa skolai (RBS) piedaloties kopā, tās jau otro gadu pēc kārtas ieņem 1. vietu Eduniversal starptautiskajā universitāšu un biznesa skolu reitingā starp Latvijas augstākās izglītības iestādēm. Kopumā trīs Latvijas augstākās izglītības iestādes ir iekļautas šajā reitingā. Daļu no kopējā vērtējuma veido 154 valstu 1000 labāko universitāšu un biznesa skolu vadītāju balsojums.

RTU IEVF un RBS piešķirtās trīs palmas nozīmē izcilu kvalitāti un augstu līmeni biznesa un vadības izglītībā.

Eduniversal ir Francijas reitingu aģentūras un konsultāciju kompānijas «SMBG» veidots reitings. Tā ir organizācija, kas specializējas augstākās izglītības un profesionālās orientācijas jautājumos. Ik gadu tā veido 1000 labāko universitāšu un biznesa skolu reitingu vairāk nekā 150 valstīs, kā arī reitingu pasaules mērogā, kurā ietilpst 4000 maģistrantūras un MBA programmas 30 dažādos specializācijas virzienos.

eduniversal_logo_business_schools_ranking.pngEduniversal mērķis ir izveidot sarakstu ar labākajām augstskolām, kas palīdzētu studentiem izvēlēties piemērotākās pasaules universitātes un biznesa skolas, balstoties uz atzītu izglītības ekspertu rekomendācijām. Vēl viens būtisks reitinga mērķis ir atbalstīt un veicināt studentu un akadēmiskā personāla mobilitāti.

Eduniversal reitings ir apkopojis labākās augstākās izglītības iestādes, kuras piedalās biznesa un vadības izglītības īstenošanā, ar atšķirīgu reputācijas un ambīciju līmeni deviņās pasaules zonās: Austrumāzija, Austrumeiropa, Āfrika, Centrālāzija, Eirāzija un Tuvie Austrumi, Latīņamerika, Okeānija, Rietumeiropa un Ziemeļamerika.

Vairāk informācijas par reitingu.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

27. novembris, 2014 plkst. 14:55

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi