Uzņēmumus aicina pieteikties RTU Karjeras dienai

21. novembris, 2014
.
.
.

Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) aicina uzņēmumus pieteikties lielākajam profesionālās orientēšanās pasākumam Latvijā – RTU Karjeras dienai, kurā darba devējiem būs iespēja klātienē uzrunāt ap 2500 potenciālo darbinieku vai praktikantu no visām Latvijas augstskolām un iepazīstināt viņus ar savu uzņēmumu.

«Zināšanas, pieredze, jauni kontakti, darba un prakses iespējas, sadarbība, tiešais kontakts ar uzņēmumu pārstāvjiem – tās ir tikai dažasno iespējām, kas tiek iegūtas, apmeklējot un piedaloties RTU Karjeras dienā. Plašais uzņēmumu klāsts sniedz iespēju jauniešiem uzzināt par nepieciešamajām prasmēm un kompetencēm, kas darba devējiem ir svarīgas un aktuālas. Darba devējiem tā ir iespēja tikties ar studentiem aci pretaci un noskaidrot viedokli par uzņēmumu, kā arī diskutēt par iespējamo un vēlamo sadarbības modeli. Tā ir vieta, kur lauzt stereotipus, ka uzņēmumiem nav ko piedāvāt un jauniešiem nav no kā izvēlēties,» stāsta RTU mācību prorektors profesors Uldis Sukovskis.

RTU Karjeras diena ir iemantojusi plašu atpazīstamību ne tikai studentu,bet arī uzņēmumu vidū. To pierāda 2014. gadā notikušais pasākums – apmeklēja 2500 studentu un piedalījās 107 uzņēmumi, no kuriem tika saņemtas pozitīvas atsauksmes par Karjeras dienas nepieciešamību un lietderību.

Uzņēmumu pieteikšanās nākamajai RTU Karjeras dienai, kas notiks 2015. gada 30. aprīlī Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, Rīgā, Ķīpsalas ielā 8, notiek trīs kārtās: līdz 30. decembrim – par zemāku dalības maksu, savukārt piesakoties līdz 2015. gada 27. februārim vai 2. martam, dalības maksa būs lielāka.

Pasākumā aicināti piedalīties visu augstskolu studenti un citi interesenti. Par katru uzņēmumu paredzēts ievietot informāciju RTU Karjeras dienas katalogā, kas bez maksas būs pieejams visiem pasākuma apmeklētajiem.

Pieteikties RTU Karjeras dienai var, rakstot e-pastu uz .

Video atskats no iepriekšējās RTU Karjeras dienas.

Karjeras centrs

Kopīgot rakstu

Raksta pielikumi

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

21. novembris, 2014 plkst. 11:47

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi