Turpinās pieteikšanās RTU Bērnu un jauniešu universitātes nodarbībām

28. oktobris, 2014
.
.
.

Vēl līdz 5. novembrim 7.–9. klases skolēni aicināti pieteikties Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Bērnu un jauniešu universitātes 2014. gada nodarbību ciklam. 1.–4. klases grupa ir nokomplektēta. Paldies par izrādīto interesi! Nākamās nodarbības tiks izziņotas pēc jaunā gada.

Nodarbības notiks Ķīpsalā, RTU Dizaina centrā, Rīgā, Āzenes ielā 18. Eksperimentēt un atbildēt uz jautājumiem skolēniem palīdzēs RTU Bērnu un jauniešu universitātes vadītājs Aleksandrs Kalinovskis. Nodarbības – bez maksas.

7.–9. klases audzēkņi uz pirmo nodarbību pulcēsies 5. novembrī un ik trešdienu no plkst. 16.30 līdz 18 veiks eksperimentus un sīkāk iepazīsies ar dažādām zinātnes nozarēm, loģikas likumiem,  uzzinās vairāk par gaisu un ūdeni, kā arī  centīsies izprast mehānikas smalkumus, iepazīstoties ar inerces jēdzienu, mehāniskajām sistēmām un struktūrām.

Vienai vai vairākām 2014. gada nodarbībām 7.–9. klases skolēni var reģistrēties šeit. Vietu skaits ierobežots.

RTU Bērnu un jauniešu universitāte ir izveidota, lai veicinātu bērnu un jauniešu dabisko zinātkāri, atklātu viņu talantus un iepazīstinātu ar iespējamajām nākotnes studiju un karjeras iespējām. Tā ir vieta, kur bērni un jaunieši var pavadīt brīvo laiku un iegūt atbildes uz daudzajiem «kāpēc?». Te netiek liktas atzīmes, bet katrs jautājums ir uzmanības un izpētes vērts.

Sīkāka informācija, zvanot pa tālruni 67089021 vai rakstot uz e-pastu

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

28. oktobris, 2014 plkst. 0:00

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi