RTU aicina vidusskolēnus sekot inženierzinātņu studentiem

15. oktobris, 2014
.
.
.

Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) aicina vidusskolēnus līdz 17. oktobrim pieteikties dalībai projektā «Seko studentam», lai skolēnu rudens brīvlaikā dienu pavadītu kopā ar RTU studentiem un iepazītu viņu ikdienu.

Projekta laikā – no 27. līdz 31. oktobrim – vidusskolēni varēs izvēlēties interesējošo RTU fakultāti un studiju programmu un sekot kādastudenta gaitām lekcijās, laboratorijas darbos, semināros, praktiskajāsnodarbībās un bibliotēkā. Piedaloties projektā, skolēni varēs iepazīsties arī ar plašajām ārpusstudiju aktivitātēm: sporta komandām, tautas mākslas kolektīviem un RTU Studentu parlamenta (SP) darbību.

RTU pirmā kursa students Rolands Fedotovs, pērn piedaloties projektā «Seko studentam», guvis pārliecību, ka vēlas studēt tieši RTU. «Mans ceļš uz RTU sākās ar piedalīšanos vasaras nometnē skolēniem «Pasaule pieprasa tehniskos prātus». Piedaloties projektā «Seko studentam» un apmeklējot vairākas RTU fakultātes, sapratu, ka vēlos studēt Būvniecībasinženierzinātņu fakultātē (BIF). Esmu jau sācis darboties RTU BIF Studentu pašpārvaldē, piedalos arī pirmkursnieku nometnēs, kur iepazīstukursa biedrus un citu fakultāšu studentus. Tas dod pārliecību, ka esmu pareizajā vietā, kur iegūt augsta līmeņa izglītību un satikt cilvēkus arlīdzīgām interesēm,» saka R. Fedotovs.

Dalībai projektā «Seko studentam» var pieteikties līdz 17. oktobrim, aizpildot pieteikuma anketu: skolēni un studenti.

Projekta mājaslapa: http://sekostudentam.rtu.lv/



RTU Komunikācijas nodaļa
Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

15. oktobris, 2014 plkst. 0:00

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi