RTU rada iedvesmojošu īsfilmu jauniešiem par karjeras veidošanu

29. septembris, 2014
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Karjeras centrs ir uzņēmis izglītojošu un atraktīvu īsfilmu «Zaļais pipars 3», kuras mērķis ir sniegt jauniešiem praktiskus padomus veiksmīgas karjeras veidošanā, iedvesmojot viņus realizēt savus talantus. 

«Zaļo piparu 3» ir paredzēts demonstrēt lielākajās Latvijas skolās un augstākās izglītības iestādēs, kā arī publicēt tīmeklī, tādējādi par karjeras izvēles jautājumiem uzrunājot plašu jauniešu auditoriju.  

Īsfilmas galvenie varoņi ir TV un radio raidījumu vadītājs Māris Grigalis, viesnīcas «Hotel Roma» pārvaldītāja Linda Abu Meri, SIA «DPA» valdes loceklis Juris Vilders, ražotājuzņēmuma «Spilva» valdes priekšsēdētāja Lolita Bemhena, ielu kultūras un jauniešu kustības «Ghetto Games» kreatīvais direktors Renārs Zeltiņš un psiholoģe un psihoterapeite Diāna Zande.

Filmas varoņi dalās veiksmes faktoros, kas ir bijuši izšķirošie viņu karjeras veidošanā, sniedz ieskatu pieprasītākajās kompetencēs un prasmēs, kā arī piedāvā vērtīgus padomus jauniešiem, kuri ir tikko sākuši vai tikai plāno savu karjeras ceļu.

Īsfilma ir skatāma interneta vidē. To var iegūt arī CD formātā RTU Studentu servisa centrā, Rīgā, Āzenes ielā 22/k1, 1. stāvā vai arī pa pastu, rakstot uz .

Pirmās divas īsfilmas «Zaļais pipars» un «Zaļais pipars 2» pēc RTU Karjeras centra ierosinājuma tapa 2011. un 2013. gadā. Šie izglītojošie materiāli par veiksmīgas karjeras veidošanu izpelnījās gan jauniešu, gan uzņēmēju un mācībspēku atzinību, jo ir veidoti mūsdienīgā un jauniešus iedvesmojošā stilā.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

29. septembris, 2014 plkst. 16:17

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi