Pirmkursniek! Tiekamies 1. septembrī!

27. augusts, 2014
.
.
.

Pirmdien, 1. septembrī, plkst. 10 Ķīpsalas kolonādē Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) 1. kursa studenti aicināti uz RTU «Iezvanīšanās svētkiem», tiekoties ar universitātes vadību, dekāniem un mācībspēkiem, kā arī piedaloties dažādās aktivitātēs visas dienas garumā.

Jau no plkst. 9.30 darbosies informatīvie stendi, kur būs iespēja uzzināt informāciju par visdažādākajām RTU organizācijām, ārpus studiju aktivitātēm un interešu klubiem. Savukārt RTU Studentu klubs gādās par muzikāli izklaidējošiem pasākumiem, būs iespēja piedalīties konkursos un nofotografēties ar RTU Studentu parlamenta lāci.

Studentus sagaidīs katras fakultātes pārstāvis ar tās zīmi, kura pavadībā pēc studiju gada atklāšanas pirmkursnieki dosies uz savu fakultāti. Tur viņus sveiks padomnieki, iepazīstinot ar sevi un pastāstot svarīgāko informāciju, kas nepieciešama veiksmīgam studiju sākumam.

Mācību gada atklāšanas dienā pirmkursnieki būs pirmie, kas varēs iegādāsies biļetes uz Fukšu balli, kā arī RTU studiju plānotājus.

Savukārt no plkst. 14 līdz 18 Vērmanes dārzā aicinām uz pasākumu «Zem viena jumta», kurā būs iespēja nostāties uz «Karjeras iespēju takas». Tur apmeklētājus sagaidīs RTU Komunikācijas un mārketinga departamenta un RTU Karjeras centra pārstāvji, iepazīstinās ar studiju iespējām RTU un tuvākajiem pasākumiem. Varēs aprunāties ar karjeras konsultantu, kurš rokās «ieliks» karjeras kompasu. Par sacensību garu arī padomāts, veiksmīgākajiem Karjeras režģa šķetinātājiem saņemot pārsteiguma balvas.

Sīkāka informācija par pasākumu «Zem viena jumta» un tā programma pieejama šeit.

 RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

27. augusts, 2014 plkst. 9:28

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi