«Biznesa sula» aicina studentus uz tikšanos ar amatniecības uzņēmumu zīmolu pārstāvjiem

19. novembris, 2013
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Karjeras centra uzņēmējdarbības forums «Biznesa sula» aicina studentus uz semināru 26. novembrī ar «John Neeman Tools» un «Groobe» zīmolu pārstāvjiem, kuri stāstīs par savu biznesa pieredzi amatniecībā.

Abu uzņēmumu piedāvātie produkti ir specifiski, un to pārstāvji pastāstīs par uzņēmumu zīmolvedību: kā pārdot savu ideju un stāstu.

Seminārs notiks 26. novembrī plkst. 18 kafejnīcā «Pasēdēt», Stabu ielā 10, 2. stāvā.

Semināra pieteikuma anketa.

Uzņēmums «John Neeman Tools» rada rokām darinātus priekšmetus – medību un virtuves nažus, namdaru instrumentus – cirvjus un kaltus, kā arī ādas jostas vīriešiem. Instrumentiem un nažiem ir unikāli rokām kalti asmeņi, rokturi no koka un ādas makstis drošākai pārnēsāšanai un glabāšanai. «John Neeman Tools» mērķis ir apvienot Latvijas un Baltijas labākos amatniekus zem viena amatniecības zīmola un radīt pasaulē augstākās kvalitātes meistardarbus, pēc kuriem mūsdienās pasaulēpieprasījums aug.

Savukārt «GROOBE» ir Latvijā radīts dizaina zīmols, kas nāk no dzimtas uzvārda, vienpadsmit paaudzēs atklājot gan amatnieku, gan citu jomu meistaru dzīvesstāstus.  Zīmols apvieno amatnieku prasmes ar mūsdienu zināšanām, radot mēbeles dzīves un darba telpas labiekārtošanaiun pilnveidošanai. Uzņēmuma konstruktors «EQUUS» piedāvā mēbeles, kuras klients var salikt pats. Uzņēmuma pārstāvis dalīsies biznesa zināšanās par šādu inovatīvu mēbeļu tirdzniecību, idejas pārdošanu un šķēršļiem savā tirgus nozarē.

Uzņēmējdarbības forumu «Biznesa sula» 2013./2014. studiju gadā atbalsta SEB banka.

Forums notiek kopš 2011. gada, un tajā uzņēmēji satiekas ar studentiem –topošajiem uzņēmējiem, lai dalītos savā veiksmes formulā, kas ir sniegusi iespēju realizēt kādu biznesa ideju. Foruma laikā tiek veidota aktīva diskusija, kā arī nodrošināta piemērota vide jaunu kontaktu veidošanai un esošo nostiprināšanai.

RTU Informācijas centrs


Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

19. novembris, 2013 plkst. 14:47

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi